23.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

AO Υπάτου: Δυναμική ενίσχυση ενόψει της νέας χρονιάς – Συμφωνία με Ατματζίδη και Βιένα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη φανέλα του ΑΟ Υπάτου θα φοράει τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Ατματζίδης ενώ επιστρέφει και ο Λουκάς Βιέννας

Δυναμικά έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά ο ΑΟ Υπάτου, ο οποίος προχώρησε σε μια διπλή ενίσχυση προκειμένου να είναι έτοιμος.

H πρώτη κίνηση ακούει στο όνομα Παναγιώτης Ατματζίδης, τον οποίο τον ήξερε από το κοινό τους πέρασμα από τον Καραβά ο τεχνικός του συλλόγου Γιάννης Αντωνόπουλος.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός διακρίνεται για την πολύ καλή τεχνική του και το πλούσιο βιογραφικό από τις Εθνικές κατηγορίες. Εχει αγωνιστεί με τις ομάδες της Καλλιθέας, Παναχαϊκής, Βύζαντα, Ρόδο, Πανσερραϊκό, Άρη Θεσσαλονίκης, Προοδευτική ,Τρίκαλα, Ασπρόπυργο,Ιωνικό, Πανελευσινιακό, Μαρκό ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Καραβάς.

Από εκεί και πέρα στην ομάδα επιστρέφει μετά από ένα διάλλειμα ο Λουκάς Βιέννας προκειμένου να ενισχύσει τον σύλλογο. Πριν από τον Α.Ο. Υπάτου ο Βιέννας αγωνίστηκε στη Δόξα Βύρωνα και στον Χαραυγιακό καθώς και στις ομάδες της μικτής Ε.Π.Σ. Αθηνών και μικτής περιφέρειας Αττικής. Στη συνέχεια μετακόμισε στον Αμβρυσσέα Διστόμου για να επιστρέψει την νέα χρονιά στον ΑΟ Υπάτου.

: Mikriliga.com

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό