24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Angelina Jolie: Ξέρουμε ποιο είναι το κόκκινο κραγιόν που φόρεσε στο Φεστιβάλ Βενετίας

Ειδήσεις Ελλάδα

H Angelina Jolie για άλλη μια φορά έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί και συγκεκριμένα στο Φεστιβάλ Βενετίας και στην πρεμιέρα της νέας ταινίας “Maria” στην οποία υποδύεται την θρυλική Μαρία Κάλλας.

Φορώντας μια nude δημιουργία και γούνα που παρέπεμπε στη διασημότερη σοπράνο όλων των εποχών που τις λάτρευε, η Jolie ήταν απλά συγκλονιστική.

Τα beauty looks που υιοθέτησε συζητήθηκαν πολύ ξεκινώντας από το νέο ξανθό χρώμα στα μαλλιά και συνεχίζοντας με το απίθανο κόκκινο χρώμα στα χείλη που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της επόμενης σεζόν. Ο προσωπικός της make up artist Raoul Alejandre αποκάλυψε ποιο κόκκινο κραγιόν έβαλε στην Jolie καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα που χρησιμοποίησε για τη συγκεκριμένη εμφάνιση της σταρ τη δεύτερη βραδιά του 81ου Φεστιβάλ Βενετίας.

Πρόκειται για την απόχρωση 16 Scarlet Rouge του Tom Ford Beauty Runway Lip Color. Στο πρόσωπο χρησιμοποίησε τοShade and Illuminate Contour Duo, Intensity 1.0. Τόνισε το βλέμμα με σκιές από την Eye Color Quad Crème, Rose Topaz και το Eye Defining Pen στη απόχρωση Deeper και τις βλεφαρίδες με την Extreme Mascara.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό