16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

amfAR Gala 2023: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο red carpet

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Heidi Klum με τα curtain bangs και η Hasley με τα pixie μαλλιά ήταν μερικές από τις εμφανίσεις που λατρέψαμε…

Άλλο ένα red carpet έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις πιο λαμπερές εμφανίσεις όλων των εποχών. Το συγκεκριμένο Gala πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το amfAR, το Ίδρυμα για την Έρευνα του AIDS.

Το φιλανθρωπικό event έλαβε χώρα στις Κάννες, όπου πολλές celebrities τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, κι έκλεψαν με τις εμφανίσεις τους όπως κάθε φορά το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού.

@heidiklum

Εκτός από τις μοναδικές δημιουργίες των μεγάλων οίκων, ως beauty lovers δε γινόταν να μην σταθούμε στα beauty looks, που ολοκλήρωναν την κάθε εμφάνιση.

H Heidi Klum με τα curtain bangs, η Sara Sampaio με την χαλαρή ponytail και η Hasley με το pixie haircut, είναι μερικές από τις celebrities που έκαναν τη διαφορά στο κόκκινο χαλί.

Παρακάτω είναι όλα τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο , από εκείνη τη λαμπερή βραδιά.

Alessandra Ambrosio

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

2023 Invision

Η Alessandra Ambrosio προτίμησε να αφήσει τα μαλλιά της κυματιστά κάτω, με χωρίστρα στο πλάι. Το μακιγιάζ της ήταν σε γήινες αποχρώσεις, το οποίο ταίριαζε τέλεια με το σαμπανιζέ φόρεμά της.

Heidi Klum

(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2023 Invision

Τα curtain bangs της Heidi Klum, είναι ένα από τα hot κουρέματα της χρονιάς. Το μακιγιάζ της ήταν natural, τονίζοντας λίγο περισσότερο το βλέμμα της.

Leonie Hanne

(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2023 Invision

Η αγαπημένη Influencer Leonie Hanne, επίλεξε να πιάσει τα μαλλιά της με έναν κότσο, αναδεικνύοντας έτσι ακόμη περισσότερο, το μακιγιάζ και το βαθύ ντεκολτέ της.

Sara Sampaio

(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2023 Invision

Το πασίγνωστο μοντέλο, Sara Sampaio, φόρεσε ένα κεραμιδί κραγιόν το οποίο ήταν στην ίδια απόχρωση με τη σκιά που επίλεξε, δημιουργώντας μία ωραία αντίθεση με το γαλάζιο φόρεμα της. Τα μαλλιά της τα έκανε μία χαλαρή ponytail που αναδείκνυε το μακιγιάζ της.

Halsey

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

2023 Invision

Τα pixie μαλλιά της Halsey και το cat eye beauty look της, ολοκλήρωναν τη δυναμική εμφάνισή που απέπνεε από όλο το look της.

Helena Christensen

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

2023 Invision

Η μία και μοναδική Helena Christensen, είχε μία από τις πιο ρομαντικές εμφανίσεις στο red carpet. Το cute μακιγιάζ και τα μαλλιά μεσαίου μήκους με χωρίστρα στο πλάι, αναδείκνυαν τη φυσική ομορφιά της.

6 κόκκινα βερνίκια νυχιών για να αντιγράψεις το manicure της Ελένης Μενεγάκη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό