17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Amazon: Επενδύει 4 δισ. δολάρια μέχρι το 2030

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Amazon Web Service ανακοίνωσε μια επένδυση 4,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2030, με στόχο να δημιουργήσει στο Hyderabad το δεύτερο σύμπλεγμα κέντρων δεδομένων.

Η εταιρεία θα παρέχει σε προγραμματιστές, startups και εταιρείες, μεταξύ άλλων, «να εκτελούν φόρτους εργασίας με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και διαθεσιμότητα, να αποθηκεύουν με ασφάλεια δεδομένα και να εξυπηρετούν τους τελικούς χρήστες με χαμηλότερο λανθάνοντα χρόνο. ” Η AWS έχει ήδη μια παρόμοια εγκατάσταση στη Βομβάη, η οποία άνοιξε το 2016. Διαχειρίζεται τέτοιες εγκαταστάσεις σε 30 γεωγραφικές περιοχές στον κόσμο.

Η ανάγκη για κέντρα δεδομένων στην Ινδία έχει αυξηθεί με την αύξηση της κατανάλωσης δεδομένων και την υιοθέτηση του cloud. Ο οίκος αξιολόγησης Crisil εκτιμά ότι η χωρητικότητα του κέντρου δεδομένων θα διπλασιαστεί και θα φτάσει τα 1.700-1.800 MW έως το 2025 από την τρέχουσα ισχύ των 870 MW.

Σε μια δήλωση, η AWS ανακοίνωσε “την έναρξη της δεύτερης περιοχής υποδομής AWS στην Ινδία – την περιοχή AWS Asia Pacific (Hyderabad). Από σήμερα, προγραμματιστές, νεοφυείς επιχειρήσεις, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις, καθώς και κυβερνητικοί, εκπαιδευτικοί και μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, θα έχουν περισσότερες επιλογές για την εκτέλεση των εφαρμογών τους και την εξυπηρέτηση των τελικών χρηστών από κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στην Ινδία.”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό