16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Alonso: Ο Hamilton έχει κοντή μνήμη, γερνάει!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από δύο εβδομάδες ο Lewis Hamilton είπε πως το φετινό μονοθέσιο της Red Bull είναι ότι πιο γρήγορο έχει δει μέχρι σήμερα και ξεπερνά οποιοδήποτε μονοθέσιο της Mercedes κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας της από το 2014 έως το 2020.
Ο Fernando Alonso ωστόσο έχει διαφορετική άποψη από τον Βρετανό, λέγοντας πως:
Δεν συμφωνώ καθόλου με ότι είπε ο Lewis. Στο προηγούμενο αγώνα [στη Σαουδική Αραβία] τερμάτισα 20 δευτερόλεπτα πίσω από τον Checo και τον Max [Verstappen]. Αυτός και ο [Nico] Rosberg ήταν ένα λεπτό μπροστά το 2014 και το 2015. Έχει κοντή μνήμη, γερνάει!

Ο 41χρονος Alonso σχολίασε και τη φετινή απόδοση του Hamilton, υποδηλώνοντας ότι ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επωφελήθηκε από την ύπαρξη ενός τόσο ανταγωνιστικού αυτοκινήτου τα περασμένα χρόνια.
Με ένα κανονικό αυτοκίνητο μπορείτε να δείτε ότι έχει αδυναμίες. Πριν, οδηγούσε μόνος του ή μερικές φορές με τον teammate του. Αλλά κοιτάξτε, είναι ο κάτοχος του ρεκόρ των pole posistion και ο George Russell τον έχει 2-0 στις κατατακτήριες αυτή τη σεζόν. Απλώς δείχνει πόσο το αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι βασικός παράγοντας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό