15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Alonso: Ξέρω, πάνω-κάτω, τι θα κάνω το 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα μέσα της εβδομάδας ο Fernando Alonso μίλησε σε ένα live του λογαριασμού των 24 ωρών του Le Mans στο Instagram, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά του πλάνα για την επόμενη χρονιά. Ένας από τους καθοριστικούς παράγοντας που συνέβαλαν στο να καταλήξει τι θα κάνει το 2021 ήταν η αναβολή των νέων κανονισμών της F1 για το 2022, καθώς αυτή ίσως βάζει τέλος στα όποια σενάρια επιστροφής του Ισπανού στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα.1Ο Alonso δήλωσε ότι τα πλάνα του για το 2021 είναι έτοιμα και σύντομα ανακοινώσιμα, τονίζοντας:
Εξ’αρχής έλεγα να δούμε το 2021, που θα άλλαζαν οι κανονισμοί στη Formula 1, και ίσως να γύριζα, γιατί ίσως να υπήρχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και οι διαφορές θα ήταν πιο ισορροπημένες. Τώρα, η Formula 1 μετέθεσε τις αλλαγές για το 2022. Αυτά είναι άσχημα νέα για το σπορ, γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται αυτούς τους νέους κανονισμούς όσο το δυνατόν το συντομότερο. Αλλά είναι επιλογή τους και είναι απολύτως κατανοητό, δεν ήταν εφικτό να εξελίξουν τα μονοθέσια για την επόμενη χρονιά. Σε προσωπικό επίπεδο, ξέρω πάνω-κάτω τι θα κάνω το 2021 και ελπίζω να ξέρετε και εσείς σύντομα.3Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενα να έχει πλήρη εμπλοκή στο IndyCar, ο Alonso απάντησε:
Ήταν κάτι που σκέφτηκα δύο χρόνια πριν περίπου. Όταν σταμάτησα από τη Formula 1, σκεφτόμουν το επόμενο βήμα και προφανώς το να κατακτήσω το πρωτάθλημα στο WEC με έκανε να σκεφτώ αν θα μπορούσα να κερδίσω και αυτό στο IndyCar μία μέρα. Θα ήταν κάτι το ξεχωριστό. Δεν θα ήμουν ο δεύτερος που θα το έκανε, αλλά ο πρώτος στην ιστορία, και αυτό το σενάριο ήταν αρκετά ελκυστικό.
Η αφοσίωση που θα χρειαζόταν για να το πετύχω αυτό θα ήταν τρομερή, σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Ίσως μερικά χρόνια πριν να μπορούσα να το κάνω, αλλά τώρα, το να τρέξω σε 16-17 αγώνες, να μάθω όλες τις πίστες, αυτό απαιτεί από εμένα μεγάλη προετοιμασία και τρομερά επίπεδα προσήλωσης και δεν το θέλω αυτό στην παρούσα φάση της ζωής μου. Το Indy 500 ήταν ήδη αρκετά απαιτητικό, χρειαζόταν προετοιμασία, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν για ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό