18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Alfa Romeo Brera με το μπροστά μέρος της Giulia Quadrifoglio

Ειδήσεις Ελλάδα

Η GT Sud-Est ανήκει στον Quintino Parisini και είναι μια εκτενώς βελτιωμένη Alfa Romeo Brera, με τις κύριες αισθητικές επεμβάσεις να εντοπίζονται στο εμπρός μέρος. Όπως βλέπεις, το ιταλικό coupe μοντέλο έχει εκσυγχρονιστεί και φέρει τα “μούτρα” της Giulia Quadrifoglio, αντί της 159, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο.

Οι εργασίες της μετατροπής υλοποιήθηκαν με τη βοήθεια του Frenz Chopper, διευθυντή του φανοποιείου PariS’5 GaraGe, με την μετατροπή να διαρκεί σχεδόν ένα χρόνο. Ωστόσο, μετά την εμπειρία του πρώτου αυτοκινήτου, η εταιρία αναφέρει ότι οι εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν από δύο ή τρία άτομα σε τέσσερις μήνες.
Το εμπρός μέρος της GT Sud-Est φέρει όλα τα στοιχεία της Giulia Quadrifoglio, όπως τον προφυλακτήρα, τη μάσκα και τα φωτιστικά σώματα. Το πρόβλημα είναι ότι η Brera είναι μπροστοκίνητη (υπήρχε και τετρακίνητη επιλογή), κάτι που σημαίνει ότι έχει σημαντικά μεγαλύτερο μπροστινό πρόβολο από την πισωκίνητη Giulia.

Αυτό κατέστησε την μετατροπή αρκετά δύσκολη στην εφαρμογή των μερών, αλλά το αποτέλεσμα φαίνεται να μην υστερεί σε ποιότητα. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του PariS’5 GaraGe κατασκεύασε νέα μπροστινά φτερά, συμπληρώνοντας τα κενά, κάνοντας τη Brera πιο φαρδιά. Τα φωτιστικά σώματα έγιναν φιμέ και πλέον φαίνονται πιο λεπτά στο εμπρός μέρος της Brera.
Το φουσκωμένο και αεριζόμενο καπό κατασκευάστηκε επίσης ειδικά για να ταιριάζει με τις γραμμές του πιο ογκώδους μπροστινού τμήματος, όπως και με το carbon splitter. Παρόμοιες μετατροπές έγιναν και για την διαπλάτυνση των πίσω φτερών, ενώ υπάρχουν επανασχεδιασμένα πλαϊνά μαρσπιέ και καλύμματα στα πίσω πλαϊνά παράθυρα.

Οι αισθητικές επεμβάσεις της GT Sud-Est ολοκληρώνονται με το πίσω μέρος, όπου υπάρχει ένας επιθετικός διαχύτης, μια πιο μεγάλη αεροτομή, όπως και ένα ζευγάρι aftermarket πίσω LED φωτιστικά σώματα. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο μπλε, με κίτρινα γραφικά στο προφίλ και αυτοκόλλητα χορηγών στις πόρτες.
Μηχανικά, διαθέτει κάτω από το καπό τον 2,4-λίτρων JTDm πετρελαιοκινητήρα που αποδίδει 210 ίππους, χωρίς να φέρει καμία αναβάθμιση προς το παρόν. Ωστόσο, η ομάδα επιθυμεί να τον αναβαθμίσει στο μέλλον.
Η μετατροπή της Brera στην GT Sud-Est ξεκινά από τα 20.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της βαφής του αυτοκινήτου, αλλά -φυσικά- χωρίς να περιλαμβάνει το αυτοκίνητο-δότης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό