23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Alexandre Arnault: Δεύτερος γάμος στη Βενετία με διάσημους καλεσμένους για τον γιο του μεγιστάνα της της LVMH

Ειδήσεις Ελλάδα

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, 16:00

Ο Alexandre Arnault,  ο δεύτερος μεγαλύτερος γιος του μεγιστάνα, Bernard Arnault, τρεις μήνες πριν παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Géraldine Guyot, με πολιτικό γάμο σε μία λιτή τελετή στο Παρίσι.

Τώρα τρεις μήνες μετά το ζευγάρι διοργάνωσε ένα δεύτερο γάμο στη Βενετία με πολλούς διάσημους καλεσμένους.
 

Σε αυτή την τελετή η νύφη επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα με κέντημα στο μπούστο κι ένα μακρύ πέπλο, ένα κλασικό σχέδιο συγκριτικά με το JW Anderson λευκό φόρεμα με τα φουσκωτά μανίκια που είχε επιλέξει για τον πολιτικό της γάμο στο Παρίσι.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φαίνεται η χαμογελαστή νύφη συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τα παρανυφάκια να περπατά καθώς πηγαίνει προς την εκκλησία ενώ κρατά μια ανθοδέσμη με λευκά λουλούδια.

 

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν o Jay-Z με την Beyonce, η οποία εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό και πανάκριβο look, αλλά και άλλοι διάσημοι όπως ο Pharrell Williams.

Η Beyoncé εμφανίστηκε στον γάμο φορώντας ένα Dolce&Gabbana μαύρο μάλλινο παλτό αξίας 4,200 δολαρίων, μια ασημένια Marzook τσάντα σε σχήμα κρυστάλλινης μπάλας αξίας 2,495 δολαρίων, ενώ μέσα από το coat dress της φορούσε ένα φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση, ασορτί γόβες αλλά και πολλά λαμπερά κοσμήματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό