22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Alain Delon: Η κόντρα των κληρονόμων για την αμύθητη περιουσία του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γοητευτικός σταρ της έβδομης τέχνης Alain Delon, έφυγε από τη ζωή νωρίς το πρωί της Κυριακής 18 Αυγούστου σε ηλικία 88 ετών με την οικογένεια του να επιβεβαιώνει αμέσως το τραγικό γεγονός.

Υπάρχει, όμως, κάτι που άφησε πίσω του. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη διαθήκη του.

Όπως είναι λογικό, η τεράστια καριέρα του ηθοποιού και η πρωταγωνιστική του συμμετοχή σε ταινίες που χαρακτήρισαν ολόκληρες δεκαετίες και εποχή οδήγησαν στη συγκέντρωση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού, ακινήτων και πολύτιμων αντικειμένων στο πέρασμα του χρόνου.

Όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, η περιουσία του εκλιπόντα ηθοποιού περιλαμβάνει ένα ποσοστό από τα δικαιώματα (επανα)προβολής των ταινιών του, όλα τα προϊόντα που φέρουν την επωνυμία του και ενδέχεται να οδηγήσουν στη δημιουργία εσόδων, ακίνητα σε πολλά σημεία της Γαλλίας και αρκετά σπάνια έργα τέχνης, με τον ίδιο να έχει αποτελέσει συλλέκτης δημιουργιών αμύθητης αξίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, η περιουσία του παντοτινού εραστή της μεγάλης οθόνης περνά στα τρία του παιδιά: Anthony, Anouchka, Alain Fabien Delon.

Όχι, όμως, μοιρασμένη διά του τρία. Αλλά, με έναν τρόπο κάπως άνισο, με την τελευταία επιθυμία του ηθοποιού να καλείται να γίνει σεβαστή.

Όπως υποστηρίζει το ίδιο ρεπορτάζ, o Delon, γνωρίζοντας την τεταμένη και επιθετική σχέση ανάμεσα στα παιδιά του, συνέταξε προσεκτικά τη διαθήκη του, αφήνοντας στην αγαπημένη μοναχοκόρη του, Anouchka, καρπό του δεσμού του με το μοντέλο από την Ολλανδία Rosalie Van Breemen, τη μισή του περιουσία.

Την υπόλοιπη περιουσία την αφήνει στους δύο γιους του, Anthony και Alain – Fabien, οι οποίοι είχαν δύσκολες σχέσεις με τον πατέρα τους αλλά και περιπέτειες με τη γαλλική δικαιοσύνη. Όλα δείχνουν ότι η κόντρα ανάμεσα στα τρία παιδιά του ηθοποιού όχι απλά θα συνεχιστεί μετά τον θάνατό του ιδίου, αλλά θα κλιμακωθεί σε άγνωστο βαθμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό