27.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Akazoo: Η QCM βάζει στο στόχαστρο και τον CFO

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατά του οικονομικού διευθυντή (CFΟ) της Αkazoo στρέφεται η QCM, με νεότερες αναφορές της, όπου ισχυρίζεται ότι πρόκειται για πρώην στέλεχος της Globo (υπήρξε nominated advisor – ΝomΑd της Globo όπως αναφέρει), η οποία κατέρρευσε ενώ είχαν προηγηθεί αποκαλύψεις από το αμερικανικό fund.

Ο Petrus “Pierre” Schleudere, σύμφωνα με το report, εντάχθηκε επίσημα στο επιτελείο της Akazoo το 2018 ενώ ήταν διευθυντής στην RBC Capital Markets από το 2010 έως το 2017, έχοντας υπηρετήσει ως διορισμένος σύμβουλος της Globo PLC. Eκ του ρόλου του ως nomad ήταν χρηματοοικονομικός σύμβουλος για την ιδιωτική τοποθέτηση και υπεύθυνος για την παρακολούθηση της Globo, εισηγμένης στο χρηματιστήριο AIM του Λονδίνου. Αλλά, όπως σημειώνει η QCM, απέτυχε αφού οι μέτοχοι της εταιρείας έχασαν το 100% της περιουσίας τους.

Όσο για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Akazoo, Πάρη Τριανταφυλλίδη, η QCM αναφέρει ότι υπηρέτησε τη συγκεκριμένη θέση στην εταιρεία από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Οκτώβριο του 2019. «Παραιτήθηκε μόλις ένα μήνα μετά την εισαγωγή της εταιρείας στο Nasdaq. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, είναι πλέον πλούσιος επενδυτής ακινήτων» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό