19 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

AirPods Pro 2: Νέα ενημέρωση επιδιόρθωσης σφαλμάτων από την Apple

Ειδήσεις Ελλάδα

H Apple κυκλοφόρησε και τρίτη ενημέρωση για τα AirPods Pro 2, η οποία στοχεύει στην επιδιόρθωση σφαλμάτων.

Η νέα έκδοση υλικολογισμικού για τα AirPods Pro 2 στοχεύει στην ενίσχυση της απόδοσης και της σταθερότητας των ακουστικών της. Αυτή η ενημέρωση συνοδεύεται από τον αριθμό έκδοσης 7A305. Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης, πρόκειται για διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις ειδικά για μοντέλα AirPods Pro 2 που χρησιμοποιούν είτε Lightning είτε USB-C.

Η ενημέρωση υλικολογισμικού AirPods Pro 2 εγκαθίσταται αυτόματα. Αφήστε τα AirPods σας στη θήκη φόρτισης και βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένα στο iPhone σας και η ενημέρωση θα γίνει μόνη της. Για να ελέγξετε ποια έκδοση υλικολογισμικού έχετε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σαςΕπιλέξτε BluetoothΠατήστε το κουμπί Πληροφορίες δίπλα στο όνομα των AirPods σαςΚάντε scroll προς τα κάτω για να βρείτε την έκδοση υλικολογισμικού

Είναι απαραίτητο να διατηρείτε τη συσκευή σας ενημερωμένη με το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό για να διασφαλίσετε ότι λειτουργεί σωστά. Αυτή η τελευταία ενημέρωση μπορεί να περιλαμβάνει μόνο διορθώσεις σφαλμάτων, η προηγούμενη ενημέρωση έφερε νέες δυνατότητες που περιλαμβάνουν νέες χειρονομίες κουνήματος κεφαλιού που επιτρέπουν στους χρήστες να γνέφουν ή να κουνούν το κεφάλι τους για να αλληλεπιδράσουν με το Siri. Η ενημέρωση ενισχύει επίσης την απομόνωση θορύβου και προσφέρει εξατομικευμένο spatial ήχο προσαρμοσμένο για εμπειρίες παιχνιδιού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό