19.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

AirPods Pro 2: Η Apple εξηγεί γιατί τα ear tips δεν είναι συμβατά με τα original AirPods Pro

Ειδήσεις Ελλάδα

H Αpple έδωσε μια εξήγηση σήμερα σχετικά με το γιατί τα νέα ear tips σιλικόνης για τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς δεν είναι επίσημα συμβατά με το αρχικό AirPods Pro.

Σε ένα ενημερωμένο έγγραφο υποστήριξης, η Apple είπε ότι τα ear tips των αρχικών AirPods Pro έχουν “αισθητά πιο πυκνό πλέγμα” από αυτών της δεύτερης γενιάς. Η εταιρεία δεν είπε περισσότερα, αλλά η πυκνότητα του πλέγματος θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακουστικές διαφορές.

«Τα ear tips έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη δική τους γενιά AirPods Pro, για να προσφέρουν την εμπειρία ήχου υψηλότερης πιστότητας», αναφέρει το έγγραφο υποστήριξης. «Ως αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τα ear tips που συνοδεύουν το AirPods Pro. Τα ear tips AirPods Pro (1ης γενιάς) έχουν αισθητά πιο πυκνό πλέγμα από τα ear tips AirPods Pro (2ης γενιάς).”

airpods pro 1 ear tip πλέγμα

Παρά τις διαφορές στο πλέγμα, τα ear tips δεύτερης γενιάς ταιριάζουν με το αρχικό AirPods Pro, επομένως εξακολουθούν να είναι φυσικά συμβατά.

Τα ear tips δεύτερης γενιάς είναι διαθέσιμα σε μια νέα επιλογή XS, ενώ τα γνήσια παραμένουν διαθέσιμα μόνο σε S,M και L. Και οι δύο γενιές είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple σε σετ των δύο για 7,99 $ στις ΗΠΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό