14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

AEK – Παναθηναϊκός: Το σενάριο για… Σαββατόβραδο λόγω του κυριακάτικου ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο «πονοκέφαλος» στην ΕΛ.ΑΣ λόγω του προγραμματισμού δύο ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής ενδέχεται να οδηγήσει τη Superleague σε ορισμό του ΑΕΚ – Παναθηναϊκό το προσεχές Σαββατόβραδο – Την Τετάρτη η οριστική απόφαση με την ανακοίνωση του αναλυτικού προγράμματος των play-offs.

Το αρχικό πλάνο για τη διεξαγωγή του ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την πρώτη αγωνιστική των play offs στην OPAP Arena προβλέπει τη διεξαγωγή του στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής (19/3). Ομως η ΕΛ.ΑΣ επιφυλάσσεται δεδομένου ότι για τις 19.30 της ίδιας μέρας είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη Basket League στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ και τη Superleague 1 την αλλαγή ημερομηνίας ενός από τα δύο ντέρμπι. Η απάντηση που έλαβε από τον ΕΣΑΚΕ ήταν αρνητική, δεδομένου ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν την Πέμπτη αγώνες στη EuroLeague (με Ζαλγκίρις και Βιλερμπάν αντίστοιχα), ενώ και την επόμενη Τρίτη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Λαύριο σε εξ’ αναβολής αγώνα (από τότε που… έσταζε η οροφή του κλειστού στο Λαύριο).

Συνεπώς; Ολα είναι ανοιχτά και θα καθοριστούν αύριο (Τετάρτη, 15/3) για το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, καθώς η Superleague 1 έχει προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο για τον καθορισμό ημερομηνιών και ωρών διεξαγωγής τουλάχιστον για τα πέντε πρώτα ματς των play-offs.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό