35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

AEK: «Ακόμα μια ανίκανη και αποτυχημένη διαιτησία εις βάρος μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ακόμη έναν τελικό η ΑΕΚ εξέφρασε τα παράπονα της για την διαιτησία στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας της «ανίκανη» και «αποτυχημένη»

Δριμεία κριτική στη διαιτησία του τρίτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ έκανε η Ένωση, κάνοντας ξεκάθαρο πως αδικήθηκε από τις αποφάσεις των «αρχόντων» του αγώνα.

Μάλιστα, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ κάνει λόγο για απαράδεκτη διαιτησία, η οποία επηρέασε το αποτέλεσμα, αναφερόμενη στη φάση στο 58:53, όπου ο Λέμος έκλεψε την μπάλα και καταλογίστηκε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, στο match report που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της η ΑΕΚ, έγραψε:

«Ακόμα μια ανίκανη και αποτυχημένη διαιτησία εις βάρος της ΑΕΚ, της στέρησε με το «έτσι θέλω» την ευκαιρία να κάνει το «break» στην έδρα του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στην παράταση με 24-22, στο πλαίσιο του 3ου Τελικού της Handball Premier.

Το καθαρό κλέψιμο του Λέμος στο 58:53, όπου έδωσαν φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά και το καθαρό πέναλτι που έγινε πάνω στον Σάλεμ και δεν έδωσαν τίποτα στην παράταση, είναι μόνο δύο από τις πιο χαρακτηριστικές φάσεις «σφαγής» της ΑΕΚ από τους διαιτητές.

Μετά τον πρώτο, και στον τρίτο Τελικό η ΑΕΚ βλέπει τους διαιτητές να της στερούν αυτό που δικαιωματικά αξίζει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό