27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Aegeo Spas, [comfort zone], Santo Collection: Οι πιο μοναδικές wellness εμπειρίες μας περιμένουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ευτυχώς για εμάς, τα δύο μοναδικά [comfort zone] spas by Aegeo Spas -Anassa Spa στο Santo Pure Oia Suites & Villas και Pnoē Spa στο Santo Mine Oia Suites, μας δίνουν πολλές επιλογές.

Αν θέλουμε να είμαστε καλά μέσα και έξω, πρέπει να μας φροντίζουμε και αυτό είναι «νόμος». Αυτή είναι, λοιπόν, η λεγόμενη ευεξία ή αλλιώς το wellness που έχουμε ανάγκη στη ζωή μας και η αλήθεια είναι πως όσο πλησιάζουμε προς τις καλοκαιρινές μας διακοπές, η έννοια αυτή «έρχεται» στο επίκεντρο, για να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να βρίσκουμε πραγματικό χρόνο για εμάς.

Και όχι, δεν μιλάμε απλώς για πέντε μέρες διακοπές στη Σαντορίνη, σε ένα όμορφο ξενοδοχείο και τα πιο eye-catching outfits να μας συνοδεύουν στο νησί, αλλά για μία ολιστική εμπειρία ευεξίας που υπόσχεται να μας χαλαρώσει και να μας αναζωογονήσει από το Α μέχρι το Ω. Συνέχισε να διαβάζεις, λοιπόν, μιας και στη Σαντορίνη θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι το φετινό καλοκαίρι.

Διότι, το αγαπημένο νησί του Αιγαίου πελάγους που ανήκει στις Κυκλάδες, εκτός από extra ρομαντισμό, μοναδικά ηλιοβασιλέματα, ιδιαίτερες βόλτες στα λευκά σοκάκια και θέα στο απέραντο γαλάζιο, πρόκειται να βρεθεί, φέτος, στην πρώτη θέση της summer bucket-list μας για έναν ακόμη λόγο: Τα πολυτελή ξενοδοχεία που χάρη στις υπηρεσίες τους, αποτελούν το «καταφύγιο» χαλάρωσης και αναζωογόνησης που αναζητάμε. Και κάπου εδώ, μπαίνουμε στο θέμα μας που δεν είναι άλλο, από τα δύο μοναδικά [comfort zone] spas by Aegeo Spas στα ξενοδοχεία του Santo Collection Resorts & Villas του ομίλου Metaxa Hospitality Group, Santo Mine Oia Suites και Santo Pure Oia Suites & Villas στη Σαντορίνη. Πάμε να ανακαλύψουμε πώς οι ήδη όμορφες στιγμές μας θα γίνουν… μαγικές;

Μία 360° εμπειρία ευεξίας με έμπνευση το Αιγαίο μας βγάζει εκτός [comfort zone]

Πράγματι, η Σαντορίνη, εκτός από τον φυσικό πλούτο της και το μοναδικό ηλιοβασίλεμά της, προσφέρει μοναδικές body n’ soul εμπειρίες. Εντυπωσιακά καρέ με ειδυλλιακά φυσικά τοπία, πολυτέλεια, ευεξία, αρμονία… Αυτά και άλλα πολλά χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία του Santo Collection και τα δύο μοναδικά [comfort zone] spas by Aegeo Spas.

Μοναδικά γιατί η Aegeo Spas -η εξειδικευμένη και πολυβραβευμένη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ευεξίας και αναζωογόνησης σε ξενοδοχεία 4+ και 5 αστέρων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη- προσφέρει signature θεραπείες που συνδυάζουν την επιστήμη με την ελληνική παράδοση σε ατμοσφαιρικούς χώρους, για να φέρουν το σώμα μας και το πνεύμα μας σε ισορροπία, παραμένοντας προσηλωμένες στις ελληνικές πρώτες ύλες και αξίες. Παράλληλα, όμως, φροντίζει να μας συστήσει την ελληνική φύση και τον πολιτισμό, μέσα από τα Aegeo Spas Cosmetics, που μας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού home spa με το πέρασμα των διακοπών μας.

Και αν νομίζεις πως αυτά είναι αρκετά για να μπορούμε να χαρακτηρίζουμε τα ξενοδοχεία του Santo Collection ως το απόλυτο «καταφύγιο» ευεξίας, τότε κάνεις λάθος. Διότι η B Corporation [comfort zone], έχοντας στο επίκεντρό της τη βιώσιμη ομορφιά, διαθέτει σημαντική παρουσία στο Santo Mine Oia Suites και Santo Pure Oia Suites & Villas. Και πώς είναι δυνατόν να μην το κάνει, αφού «δεσμεύεται» στον συνδυασμό προηγμένης επιστημονικής έρευνας με vegan φυσικά συστατικά και καινοτόμες τεχνολογίες που περιλαμβάνουν τα προϊόντα ευεξίας και περιποίησης δέρματός που διαθέτει.

Μήπως τώρα κατάλαβες πώς δύο εταιρείες που εξειδικεύονται στον τουρισμό ευεξίας, δημιουργούν δύο μοναδικά [comfort zone] spas by Aegeo Spas στα ξενοδοχεία του Santo Collection, για να μας προσφέρουν μοναδικές θεραπείες και τελετουργίες, σύμφωνα με τα αποκλειστικά πρωτόκολλα διαχείρισης και ασφάλειας της Aegeo Spas;

Οι wellness εμπειρίες που δεν ξέραμε ότι έχουμε ανάγκη

Αφού τελειώσαμε με το θεωρητικό κομμάτι της «επιχείρησης» wellness των καλοκαιρινών μας διακοπών, ας περάσουμε και στα πρακτικά του ζητήματος. Τι ψάχνουμε, λοιπόν; Εμπειρίες ευεξίας που θα μας βοηθήσουν να κοιμόμαστε καλύτερα, να χαλαρώσουμε και να αποκαταστήσουμε τη λάμψη και τα σημάδια που αφήνει η ένταση της daily routine μας.

Ευτυχώς για εμάς, τα δύο μοναδικά [comfort zone] spas by Aegeo Spas -Anassa Spa στο Santo Pure Oia Suites & Villas και Pnoē Spa στο Santo Mine Oia Suites, μας δίνουν πολλές επιλογές και το μόνο σίγουρο είναι πως οι φυσικοί ήχοι, τα απαλά χρώματα και το άγγιγμα των θεραπευτών θα δημιουργήσουν το «καταφύγιο» χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο μοναδικό τοπίο της Σαντορίνης, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Από τη μία, λοιπόν, στο Anassa Spa στο Santo Pure Oia Suites & Villas μπορούμε να απολαύσουμε 15 κύριες και 4 add- on υπηρεσίες, που έχουν σχεδιαστεί για να υπηρετήσουν τη φιλοσοφία εναρμονισμού μυαλού και σώματος. Οπότε, είτε επιλέξουμε τη Hydra Glow θεραπεία φρεσκάδας για άμεση λάμψη, ενυδάτωση και ζωντάνια, είτε το Tranquillty Pro Sleep Massage, που συνδυάζει το Tranquillity Sound και τα Essential Oil Blend για την αποτελεσματική ανάπαυση του μυαλού και του σώματος, ή ακόμη και τη Thermal Mud, την εντατική θεραπεία με ιαματικά νερά από το Μπόρμιο με αποτοξινωτική και αντικυτταριτιδική δράση, το σίγουρο είναι πως θα νιώσουμε την απόλυτη αναζωογόνηση.

Από την άλλη, στο Pnoē Spa στο Santo Mine Oia Suites μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 11 κύριες και 3 add-on θεραπείες, που θα αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Επομένως, μπορούμε να επικεντρωθούμε στις παρακάτω τρεις επιλογές: Στo Urban Longevity Facial, που συνδυάζει προϊόντα ενίσχυσης με αναζωογονητικές τεχνικές μασάζ, στο Volcanic Scrub για βαθιά απολέπιση και έντονη θρέψη και στο Tranquillity Face and Body Ritual, μία αρωματοθεραπεία βαθέως ιστού για τη βελτίωση της κυκλοφορίας και της οξυγόνωσης των ιστών του προσώπου και του σώματος.

Θέλουμε να νιώθουμε καλά εσωτερικά και εξωτερικά και αυτό είναι το κριτήριο για την επιλογή των καλοκαιρινών μας διακοπών. Διότι αυτήν την περίοδο, αναζητάμε ξεγνοιασιά και ηρεμία, να καθόμαστε, δηλαδή, με τις ώρες και να χαζεύουμε το γαλάζιο της θάλασσας και εκείνο το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, αλλά πάνω από όλα ψάχνουμε ένα «καταφύγιο» χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Οπότε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να κλείσουμε asap τα εισιτήριά μας για τα δύο νέα διαφορετικά [comfort zone] spas by Aegeo Spas που περιλαμβάνουν τα ξενοδοχεία του Santo Collection, Santo Mine Oia Suites και Santo Pure Oia Suites & Villas.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό