23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Acura Precision EV Concept – Autoblog.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Precision EV Concept παρουσίασε σήμερα η Acura, με το νέο πρωτότυπο να μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας που θα έχουν τα μελλοντικά της μοντέλα. Σύμφωνα με την εταιρία, το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση “από την κομψότητα, την τέχνη και την αρμονία των πολυτελών ιταλικών σκαφών”.

Στο εσωτερικό συναντάμε yoke τιμόνι, διάφανες οθόνες, κρυφό φωτισμό και χρησιμοποιεί μόνο ανακυκλωμένο πλαστικό, vegan δέρμα και ξύλο που συλλέγεται χρησιμοποιώντας πιστοποιημένες βιώσιμες τεχνικές.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Acura, ένα SUV, θα κάνει το ντεμπούτο του το 2024 και θα βασίζεται στην Ultium πλατφόρμα της GM. Το αδερφό μοντέλο του Honda Prologue θα πωλείται στην αγορά των ΗΠΑ, με τα δύο μοντέλα να αντλούν ενέργεια από τις νέες Ultium μπαταρίες της GM, όπως το Cadillac Lyriq.

Η Honda θα τροποποιήσει την πλατφόρμα έτσι ώστε αυτή “να υποστηρίζει τον οδηγικό χαρακτήρα των μοντέλων της”, με τον σχεδιασμό τους να είναι μοναδικός, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, φέροντας τόσο το σύστημα OnStar, όσο και το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise. Και τα δύο θα κατασκευάζονται σε εργοστάσια της GM σε Μεξικό και Τενεσί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό