20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Aυτό θα είναι το ηλεκτρικό Smart SUV

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέσα στα πλάνα της Smart για τα επόμενα χρόνια είναι και η παρουσίαση ενός SUV το οποίο θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα.
Μία πρώτη ιδέα για αυτό το αυτοκίνητο παίρνουμε από το Concept #1 το οποίο παρουσιάζεται στην έκθεση του Μονάχου, και αναμένεται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2022.

Η εξέλιξη του ηλεκτρικού SUV της Smart έγινε σε συνεργασία με την κινεζική Geely, που είναι συνιδιοκτήτρια κατά 50%.
Πάντως από πλευράς διαστάσεων το αυτοκίνητο έχει ξεφύγει από την λογική της Smarth, καθώς με μήκος στα 4,29 μέτρα, πλάτος στα 1,91 μέτρα και ύψος στα 1,69 μέτρα πλησιάζει το μέγεθος μιας EQA.

Aν και οι διαστάσεις θα παραμείνουν μάλλον στο μοντέλο παραγωγής, αυτό δεν θα γίνει σχεδόν σίγουρα για τις ανάποδα ανοιγόμενες πόρτες. Η σχεδίαση πάντως είναι αρκούντως φουτουριστική διαθέτοντας και μία αύρα από Tesla.

Στο εσωτερικό και από όσο μπορούμε να διακρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχει δώσει μέχρι τώρα η Smart βλέπουμε μια τετραθέσια διάταξη και μια ελεύθερη touch-screen στο ταμπλό.

Για τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν προς το παρόν κάποιες επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες ίσως γίνουν κατά την διάρκεια της έκθεσης στο Μόναχο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό