21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Aυτό είναι το hardcore Volkswagen Amarok W580X

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Ford Ranger Raptor και η τεράστια επιτυχία του φαίνεται ότι δημιούργησε μία νέα τάση για super pick-up ανάμεσα και στους υπόλοιπους κατασκευαστές. Έτσι και η VW έρχεται να προσθέσει την δική της εκδοχή, με μία extreme έκδοση του Amarok το οποίο μάλιστα είναι και το πιο παλιό μοντέλο στη γκάμα της.

Το νέο 580Χ λοιπόν είναι μία βελτιωμένη έκδοση του W580S με επιπλέον διαδρομή στην ανάρτηση για μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Προσφέρεται επίσης και snorkel για την εισαγωγή του κινητήρα, αναβαθμισμένα αμορτισέρ και 18 ιντσών τροχούς με off road ελαστικά.

Ο κινητήρας είναι ένας twin turbo 3λιτρος V6 με απόδοση 258 ίππων και 580 Nm. Η τετρακίνηση είναι μόνιμη και την μετάδοση έχει αναλάβει ένα οκτακτάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Όπως είναι φυσικό για μία τέτοια έκδοση είναι γεμάτη από έξτρα εξοπλισμό. Υπάρχουν Bi-xenon φωτιστικά σώματα με LED ημέρας, μέχρι θερμαινόμενα καθίσματα.

Από εκεί και πέρα σε συνεργασία με την εταιρία Walkinshaw έχουν προστεθεί διάφορα off road στοιχεία είτε στο αμάξωμα είτε στο σαλόνι, με μικρές αισθητικές επεμβάσεις στην μάσκα εμπρός και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα πίσω.
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό