18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Aυτά είναι τα τρία αθλήματα που βοηθούν να χάσετε βάρος σύμφωνα με το Harvard

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021, 13:30

Οπωσδήποτε γυμναζόμαστε για να έχουμε καλή φυσική κατάσταση, αλλά ένας ταυτόχρονος στόχος είναι τις περισσότερες φορές και η απώλεια βάρους.

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλετε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, η η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Harvard, προτείνει αυτά τα τρία αθλήματα τα οποία έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν ιδιαίτερα στο να κάψετε θερμίδες και να αδυνατίσετε πιο εύκολα από ότι με άλλα.

Όλα τα αθλήματα στα οποία χρησιμοποιούνται ρακέτες

Αν το μυαλό σας πάει μόνο στο τένις, υπάρχουν και άλλα πολλά, όπως το, το μπάντμιντον, το padel και το σκουός. Όλα αυτά τα σπορ λοιπόν, προσφέρουν μία καλή καρδιοαναπνευστική προπόνηση και βελτιώνουν τον μυικό συντονισμό, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνουν τόσο το πάνω όσο και το κάτω τμήμα του σώματός. Οι θερμίδες που θα κάψετε είναι πολλές και τα αποτελέσματα άμεσα.

Κολύμβηση

Αν και έχει συνδεθεί κυρίως με το καλοκαίρι, μπορείτε να κολυμπήσετε όλο το χρόνο σε κλειστές ή θερμαινόμενες πισίνες. Με το κολύμπι γυμνάζετε όλους του μύες του σώματος, χωρίς να επιβαρύνετε τα γόνατά σας και ασκώντας τη μικρότερη δυνατή πίεση στο σώμα σας. Είναι το είδος άσκησης που πρέπει να προτιμήσετε αν έχετε κάποιον τραυματισμό.

Περπάτημα και τρέξιμο

Πρώτα απ΄όλα είναι δωρεάν, μπορούν να γίνουν παντού και καίνε το λίπος με εκπληκτικό ρυθμό. Ξεκινάτε με το περπάτημα σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμη τις αντοχές για το τρέξιμο, συνεχίζετε με χαλαρό τζόκινγ και στο χρόνο που η αντοχή σας το επιτρέπει, αρχίζετε και το θαυματουργό τρέξιμο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό