35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Aρνείται τις καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα του «Megalopolis»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός Φράνσις Φορντ Κόπολα διαψεύδει τα όσα έχουν γραφτεί περί ανάρμοστης συμπεριφοράς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Megalopolis».

Την παραμονή της πρεμιέρας του διάσημου σκηνοθέτη, ο Guardian δημοσίευσε ρεπορτάζ, στο οποίο διατυπώνονται καταγγελίες για «χαοτική συμπεριφορά» στο πλατό και ανέφερε επίσης πως ο Κόπολα «τραβούσε γυναίκες να καθίσουν στην αγκαλιά του» και «προσπαθούσε να τις φιλήσει».

«Δεν είμαι διαχυτικός», ξεκαθάρισε ο 85χρονος σκηνοθέτης. Η ταινία «Megalopolis» διάρκειας 140 λεπτών με πρωταγωνιστές τους Άνταμ Ντράιβερ και Όμπρεϊ Πλάζα, γυρίστηκε με έξοδα του Κόπολα και θεωρείται ως έργο ζωής του.

Σε νέα συνέντευξή του στους New York Times με αφορμή την ταινία, αντέδρασε στους ισχυρισμούς αυτούς, κάνοντας αναφορά στις συμβουλές της μητέρας του, Ιτάλια. «Η μητέρα μου μου είπε ότι αν φλερτάρεις επιθετικά μια γυναίκα, σημαίνει ότι δεν τη σέβεσαι και τα κορίτσια με τα οποία ήμουν ερωτευμένος, σίγουρα τα σεβόμουν» κατέληξε ο σκηνοθέτης.

Σε ανακοίνωση – απάντηση στο ρεπορτάζ του «The Guardian», ο εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας «Megalopolis», Ντάρεν Ντιμίτρε είπε: «Ποτέ δεν έμαθα για παράπονα για παρενόχληση ή κακή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του πρότζεκτ. Ο Φράνσις ήταν παραγωγός και σκηνοθέτησε με επιτυχία μια τεράστια ανεξάρτητη ταινία παίρνοντας όλες τις δύσκολες αποφάσεις για να διασφαλίσει ότι θα παραδοθεί στην ώρα της και εντός προϋπολογισμού, παραμένοντας πιστός στο δημιουργικό του όραμα» σημείωσε.

REUTERS/Clodagh Kilcoyne

«Υπήρχαν δύο μέρες που γυρίσαμε μια εορταστική σκηνή κλαμπ στο Studio 54, όπου ο Φράνσις περπάτησε γύρω από το σκηνικό για να δημιουργήσει το πνεύμα της σκηνής δίνοντας ευγενικές αγκαλιές και φιλιά στο μάγουλο στο καστ και τους άλλους ηθοποιούς. Ήταν ο τρόπος του να εμπνεύσει και να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα του κλαμπ, που ήταν τόσο σημαντική για την ταινία», υπογράμμισε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό