35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Aποκαλύφθηκε επίσημα το νέο παιχνίδι της σειράς strategy!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η έκπληξη είχε διαρρεύσει λίγο νωρίτερα, αλλά κατά τη διάρκεια του Summer Games Fest 2024, η 2K Games επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει το Sid Meier’s Civilization VII από την Firaxis Games. Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της σειράς turn-based στρατηγικής.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα teaser trailer που δεν έδειχνε πραγματικό gameplay. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι αναμένεται το 2025 για το PC, μέσω του Steam, μαζί με τις κονσόλες PS4 και PS5 της Sony, τις κονσόλες Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X της Microsoft και την κονσόλα Nintendo Switch. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ένα παιχνίδι Civilization θα κυκλοφορήσει την πρώτη μέρα τόσο για PC όσο και για κονσόλες. Στα προηγούμενα παιχνίδια Civilization, η έκδοση για PC κυκλοφόρησε πρώτη με τις κονσόλες να έρχονται αργότερα.

Την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του Summer Games Fest ακολούθησε ένα απόσπασμα από τον ίδιο τον Sid Meier, ο οποίος δήλωσε ότι η πλήρης αποκάλυψη του παιχνιδιού θα γίνει κάποια στιγμή τον Αύγουστο.

Το βραβευμένο παιχνίδι στρατηγικής επιστρέφει με ένα επαναστατικό νέο κεφάλαιο. Το Sid Meier’s Civilization VII σας δίνει τη δυνατότητα να χτίσετε τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία που γνώρισε ποτέ ο κόσμος! Κυβερνήστε ως ένας από τους πολλούς θρυλικούς ηγέτες από όλη την ιστορία. Ιδρύστε τον πολιτισμό σας, κατασκευάστε πόλεις και αρχιτεκτονικά θαύματα για να επεκτείνετε την επικράτειά σας, κατακτήστε ή συνεργαστείτε με αντίπαλους πολιτισμούς για την επίτευξη ευημερίας και εξερευνήστε τα πέρατα του άγνωστου κόσμου. Θα οικοδομήσετε μια αυτοκρατορία που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό