18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Aπίστευτη κόντρα μεταξύ φορτηγού και van στην Τουρκία (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

H ανοησία που μπορεί να βγει στην επιφάνεια με τους καυγάδες στον δρόμο δεν έχει όρια. Και όπως βλέπουμε στο από αυτοκινητόδρομο της Τουρκίας, στο οποίο δύο οχήματα έχουν αποφασίσει να φτάσουν μέχρι τέλους για να λύσουν τις διαφορές τους.
Σαν τα κοκόρια λοιπόν ένας φορτηγατζής και ένας οδηγός ενός επαγγελματικού Fiat στριμώχνουν και κλείνουν ο ένας τον άλλον, χωρίς να αποφασίζει κανένας να κάνει πίσω.
Στα πρώτα πλάνα του βίντεο φαίνεται το Fiat να παρενοχλεί το φορτηγό και στη συνέχεια ο φορτηγατζής να εκνευρίζεται και να κάνει το ίδιο κλείνοντας το δρόμο.
Ο οδηγός του Fiat δεν το βάζει κάτω και αφού βλέπει ότι δεν μπορεί να περάσει το φορτηγό κανονικά, κάνει μία κίνηση απελπισίας και βγαίνει έξω από τον δρόμο, με αποτέλεσμα να εκτραπεί.
Ευτυχώς πάντως δεν ανατράπηκε παρά το ότι πλησίασε αρκετά στο σοβαρό ατύχημα. Και εκεί, με κλαταρισμένα λάστιχα και με την ψυχή στο στόμα, ο οδηγός του van έριξε λευκή πετσέτα, την ώρα που ο φορτηγατζής δεν έδωσε δεκάρα για όσα συνέβαιναν πίσω του και χάθηκε στον αυτοκινητόδρομο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό