16.8 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Aεροσυνοδός αποκάλυψε ένα πανέξυπνο κόλπο για όσους κάθονται στο μεσαίο κάθισμα ενός αεροπλάνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια αεροσυνοδός μοιράστηκε την έξυπνη τακτική της για όσους κάθονται στο μεσαίο κάθισμα αεροπλάνου ανάμεσα σε άλλους που χρησιμοποιούν και τα 2 υποβραχιόνια.

Μια έρευνα αποκάλυψε ότι η κατάληψη του υποβραχιόνιου κατατάχθηκε ως μία από τις πιο δυσάρεστες πρακτικές στις πτήσεις από πάνω από το 1/3 των πελατών που χρησιμοποιούν αερομεταφορείς του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαίρη, αεροσυνοδός μιας μεγάλης αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας, πρόσφερε συμβουλές για το πώς να πάρει κάποιος πίσω αυτόν τον πολυπόθητο χώρο στο υποβραχιόνιο, ιδιαίτερα όταν έχει κολλήσει σε μια πτήση μεταξύ δύο ατόμων και δεν μπορεί να επιλέξει τη θέση του.

Η Μαίρη αποκάλυψε στο BBC News ότι συχνά βρίσκεται στη μέση, ανάμεσα σε δύο άτομα που συνήθως καταλαμβάνουν και τα δύο υποβραχιόνια. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνήθως άνδρες.

Το κόλπο της για τα υποβραχιόνια στα αερποπλάνα

Αναγνώρισε ότι έπρεπε να «παλέψει με τους αγκώνες» της για να πάρει ένα υποβραχιόνιο, αλλά αποκάλυψε το δικό της σχέδιο για να πάρει πίσω την περιοχή που της ανήκει.

Καθίσματα αεροπλάνου /Φωτογραφία: Unsplash

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η λύση της; Εξήγησε ότι περίμενε μέχρι να κάνουν κίνηση για να πιάσουν το ποτό ή το φαγητό τους και έτσι παίρνει το υποβραχιόνιο, επιδεικνύοντας υπομονή και συγχρονισμό.

«Ένας τύπος επέμενε προσπαθώντας να πιέσει το χέρι μου, οπότε έπρεπε να του πω: “Δεν το κάνουμε αυτό σήμερα”».

Καθίσματα αεροπλάνου /Φωτογραφία: Unsplash

Ο William Hanson, συγγραφέας και etiquette coach, συνέστησε επίσης μια νοοτροπία που πρέπει να έχετε όταν ταξιδεύετε για να αποφύγετε οποιαδήποτε ένταση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον ειδικό, οι άνθρωποι θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα να μοιράζονται «αγκώνες» αντί για μπράτσα. Έτσι και οι δύο μπορούν να μοιράζονται το υποβραχιόνιο χωρίς πρόβλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό