26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Aδικία που έφυγα από το Survivor και έμεινε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ειδήσεις Ελλάδα

«Σίγουρα μέτρησε το σόου που έκανε»

Ακόμα δεν έχει… χωνέψει ο Νίκος Αντωνόπουλος το γεγονός ότι αποχώρησε από το Survivor, όπως φάνηκε και από τα όσα είπε στην κάμερα του «Love It» στον ΣΚΑΪ,. Θεωρεί ότι είναι αδικία που έφυγε αυτός, ενώ έμεινε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα από την ημέρα που αποχώρησε από το Survivor. Από τη μία νιώθω στενοχώρια γιατί έφυγα σχετικά νωρίς. Σαν καινούργιος παίκτης ήμουν η εύκολη λύση στην ψηφοφορία. Τα παιδιά δεν είχαν προλάβει να δεθούν μαζί μου», είπε ο Νίκος Αντωνόπουλος και συνέχισε:

«Όταν είδα την τετράδα πίστευα πως θα μείνω στο παιχνίδι, διότι αγωνιστικά ήμουν καλύτερος από τους άλλους τριeς παίκτες και σίγουρα έπαιξε ρόλο το κομμάτι ριάλιτι. Σίγουρα το σόου που έκανε ο Κωνσταντίνος μέτρησε. Όλα αυτά που έκανε μπορεί να είχαν δημιουργήσει εντάσεις στην ομάδα του αλλά όπως φαίνεται αρκετή μερίδα του κοινού αρέσκεται σε αυτές τις συμπεριφορές οπότε ήταν και αυτό κάτι που τον βοήθησε στην ψηφοφορία».

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης συνέχισε να ρίχνει στις μπηχτές στον make up artist: «Τον Κωνσταντίνο τον είχα δει τυχαία σε κάποια βίντεο που είχε γίνει viral με κάτι κοιλιακούς. Η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή, διότι έθιξε έννοιες πολύ βαριές. Ποιος είναι αυτός και τι ξέρει για τις κακουχίες που έχει περάσει ο καθένας. Δεν σεβάστηκε τον θάνατο του πατέρα του Τάκη. Ένιωσα αδικία που έφυγα εγώ και έμεινε ο Κωνσταντίνος. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να κάνω τσακωμούς και ίντριγκες για να πάρω την εύνοια του τηλεοπτικού κοινού».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό