23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

8 fun ζευγάρια κάλτσες που θα σε ζεστάνουν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση (Shopping List)

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τόσο κρύο, χρειάζεσαι μερικά cozy ζευγάρια κάλτσες.

Σκέψου μία μέρα με πολλή δουλειά. Έχεις περάσει πολλές ώρες στο γραφείο. Έχεις τρέξει για υποχρεώσεις. Το άγχος είναι αισθητό γύρω σου αλλά κυρίως μέσα σου. Ώσπου φτάνει η στιγμή που τα έχεις τελειώσει όλα και μπορείς επιτέλους να γυρίσεις στο σπίτι. Βάζεις το κλειδί στην πόρτα και, πριν καν προλάβεις να κάνεις το πρώτο βήμα, νιώθεις μία ανακούφιση. Την ανάπαυση της σκέψης σου στην ιδέα ότι είσαι στο σπίτι.

Είναι άλλο πράγμα το σπίτι σου. Δε χρειάζεται να είσαι σπιτόγατος για να το εκτιμήσεις. Όλοι νιώθουμε λίγο ή πολύ πιο «ζεστά» όταν βγάζουμε τα παπούτσια μας και μένουμε με τις κάλτσες. Είναι πιο cozy τα πράγματα όπως και να το κάνεις. Ειδικά αυτές τις μέρες που ο καιρός δεν είναι και στα καλύτερά του και έχεις ανάγκη από μία έξτρα ζεστασιά.

Ώρα για cozy κάλτσες!

Οι κάλτσες έχουν πάψει πολύ καιρό πια να είναι απλώς ένα καθαρά διαδικαστικό και πρακτικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Ναι, θα μας ζεστάνουν, αλλά δε θα κάνουν μόνο αυτό. Ένα ζευγάρι χουχουλιάρικες κάλτσες μπορούν και να μας φτιάξουν τη διάθεση. Ανάλογα με τα χρώματα και τα σχήματα που η κάθε μία περιλαμβάνει και που ανταποκρίνονται στο προσωπικό μας γούστο.

10 ζευγάρια super cozy παντόφλες για να είσαι άνετη μέσα στο σπίτι (Shopping List)

Στην αγορά, λοιπόν, θα βρεις κάθε τι. Από τις πιο απλές, μονοχρωματικές επιλογές μέχρι όλα εκείνα τα σχέδια που φέρνουν έναν πιο παιχνιδιάρικο ή girly χαρακτήρα στο home wear. Κάλτσες που θα θες να τις φοράς απλώς για να τις βλέπεις και να τις χαίρεσαι! Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε στη συνέχεια μερικά υπέροχα σχέδια με κάλτσες για να διαλέξεις.

 Κάλτσες, Tezenis

 

Κάλτσες, Calzedonia

 

Κάλτσες, H&M

 Δες περισσότερα σχέδια στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Cher εξετάζει τη δύναμη της διαχρονικότητας μέσα από τη νέα καμπάνια της Ugg
Do it like Heidi Klum! Οι φόρμες σε έντονα χρώματα επιστρέφουν (shopping list)
Οδηγός Αγοράς: 10 faux fur τσάντες για όλη την ημέρα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό