23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

8 fashion influencers που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το στυλ σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπάρχουν πολλά κορίτσια στη μόδα που δημιουργούν καθημερινά νέες εμφανίσεις και μας δίνουν έμπνευση.

Προσωπικότητα. Αυτή είναι η πρώτη λέξη που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τη μόδα. Γιατί τα ρούχα χωρίς αυτήν είναι απλά υφάσματα χωρίς ζωή. Η περίφημη ρήση του λαού «τα ρούχα πρέπει να τα φοράς και όχι να σε φοράνε» αποδεικνύει για άλλη μία φορά τη σοφία του. Ακόμα και ένα item που οπτικά δε σε συγκινεί, όταν το φορέσεις κάνοντας τον κατάλληλο συνδυασμό, μπορεί ακόμα και να εξελιχθεί στην αγαπημένη σου επιλογή που δεν μπορείς να αποχωριστείς.

Οπότε, όλα επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες και το στυλ σου είναι κάτι που μπορείς να «χτίσεις» με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που με την προπόνηση μπορείς να γίνεις καλύτερη σε ένα άθλημα. Πέρα από τα βιβλία μόδας, στα οποία μπορείς να επενδύσεις τον χρόνο σου, οι influencers ασχολούνται ενεργά με αυτό το κομμάτι ανεβάζοντας πολύ συχνά τις εμφανίσεις τους στα social media. Από αυτές είναι που εμπνεόμαστε για την καθημερινότητά μας, αφού οι συνδυασμοί που κάνουν μπορούν εύκολα να αντιγραφούν με αντίστοιχα ρούχα που έχουμε στην ντουλάπα μας.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικούς από τους λογαριασμούς των influencers που το στυλ τους μπορεί να εμπνεύσει και να εξελίξει τις δικές μας εμφανίσεις.

 Οδηγός Αγοράς: 10 shirt dresses που μπορείς να φορέσεις και μόνα τους αλλά και πάνω από παντελόνι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό