15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

70.000 ψήφισαν μέχρι τις 14:00

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολύ μεγάλη προσέλευση παρατηρείται στα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, και με βάση μόνο με τους εγγεγραμμένους στα τάμπλετ, έως τις 14:00 έχουν ήδη ψηφίσει 70.000 πολίτες στα εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια, ενώ συνεχίζεται και η μαζική ροή εγγραφής νέων μελών.

Με βάση τη μέχρι τώρα συμμετοχή αναμένεται ότι ο τελικός αριθμός στις κάλπες θα είναι με βεβαιότητα εξαψήφιος, θα υπερβεί δηλαδή τα 100.000 μέλη.

Το πιο ενδιαφέρον μέχρι τώρα είναι ότι τα νέα μέλη που προσέρχονται στις κάλπες είναι σχεδόν διπλάσια από τα μέχρι σήμερα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η προσέλευση είναι μαζική τόσο στην περιφέρεια όσο και στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι η ψηφοφορία σε 1.000 εκλογικά τμήματα διεξάγεται για την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με την αξιωματική αντιπολίτευση να σημειώνει πως οι πολίτες θα στείλουν «μήνυμα πολιτικής αλλαγής». 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ψήφισε στο εκλογικό τμήμα στο Δημαρχείο Περιστερίου.  «Σήμερα καλούμε τους πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους ώστε αύριο να πάρουν τις τύχες της χώρας στα δικά τους χέρια», είπε σε δηλώσεις του, καλώντας όλους να ψηφίσουν στις σημερινές κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και να στείλουν «ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής ώστε να επισπευσθούν οι πολιτικές εξελίξεις» και να αλλάξει πορεία ο τόπος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό