18.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

7 χρόνια e-fresh.gr – πάρτι προσφορών και διαγωνισμοί!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από 7 χρόνια γεννήθηκε η e-fresh.gr και μια νέα εποχή ξεκίνησε για το ηλεκτρονικό supermarket στην Ελλάδα. Με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, πολλαπλούς τρόπους πληρωμής και φοβερή ταχύτητα εξυπηρέτησης μάθαμε να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη (και να κρατάμε το ψυγείο μας γεμάτο)  αποφεύγοντας ουρές και κουβάλημα.

Με την e-fresh.gr δεν μας λείπει τίποτα – το site έχει χιλιάδες προϊόντα σε τρόφιμα και άλλα είδη, μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών και vegan επιλογών αλλά και boutiquebrands, ακόμη και πετσέτες θαλάσσης!  Τα υγειονομικά ελεγμένα φορτηγά ψυγεία που μεταφέρουν τις παραγγελίες μας, τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Άλλωστε η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 22:000 και διατηρεί πρωτόκολλα λειτουργίας ειδικά διαμορφωμένα για το ηλεκτρονικό εμπόριο τροφίμων. Εδώ η ποιότητα και η ποικιλία δεν κοστίζουν ακριβά. Πέρα από τις εβδομαδιαίες προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς, η e-fresh διατηρεί ίδιο επίπεδο τιμών με τα φυσικά καταστήματα κάνοντας το ηλεκτρονικό εμπόριο προσιτό σε όλους.

Σήμερα η e-fresh.gr γίνεται 7 και γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι εκπτώσεων. Προλάβετε τώρα τις ειδικές προσφορές των γενεθλίων μας και ίσως επωφεληθείτε ακόμη παραπάνω: 7 νικητές κερδίζουν από μια δωροεπιταγή των 70 ευρώ μετά από κλήρωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε την παραγγελία σας την εβδομάδα 12/06/2023 – 18/06/2023 και να γιορτάσετε μαζί μας.

Να τα χιλιάσεις e-fresh.gr!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό