13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

7 Ελληνίδες celebs μάς δίνουν ιδέες για τη φετινή τάση του beachwear! Ποιο μαγιό θα διαλέξετε;

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία βόλτα στα social media αρκεί για να πάρετε ιδέες για την επόμενη αγορά σας σε ό,τι αφορά το ή τα μαγιό που θα φοράτε φέτος στην παραλία!

Και δεν χρειάζεται και πολύ ψάξιμο! Γιατί αν επισκεφτείτε τις προσωπικές σελίδες των πιο in fashion επώνυμων κυριών, σίγουρα θα βρείτε εκείνο που θα σας πηγαίνει και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στην παραλία.

Φέτος, οι σχεδιαστές έβαλαν τα δυνατά τους και πράγματι απ’ όλα έχει ο… μπαξές! Τι ψιλόμεσα μπικίνι, τι μονόχρωμα ή animal print ολόσωμα, τι φανταχτερά beachwear.

Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε προσεκτικά το ύφος του μαγιό που θέλετε να φοράτε φέτος το καλοκαίρι στη θάλασσα και ύστερα μία βόλτα στα μαγαζιά είναι αρκετή για να καταλήξετε στη σωστή αγορά beachwear.

Και για να μην ψάχνετε και πολύ, ιδού τι μας προτείνουν επτά από τις πιο εντυπωσιακές και πάντα in fashion κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ.

Για παράδειγμα η Ζέτα Μακρυπούλια! Ανέβασε φωτογραφία για την οποία πόζαρε στη Ρούλα Ρέβη με ένα ολόσωμο κατάλευκο μαγιό το οποίο εκτός από το γεγονός ότι της πάει πολύ, είναι και άκρως εντυπωσιακό. Είναι halter-neck και έχει χοντρή ύφανση ώστε να μην «φεγγίζει» καθώς το λευκό μαγιό μπορεί να αποδειχτεί… καταστροφή όταν βραχεί.

Η Αθηνά Οικονομάκου από την πλευρά της δεν λέει όχι ούτε σε ψηλόμεσα μπικίνι που μας θυμίζουν τη δεκαετία του ’60, ούτε σε ολόσωμο μαύρο μαγιό με ανοίγματα και εντυπωσιακό μπούστο.

Η Χριστίνα Μπόμπα όμως λέει «ναι» στα πιο φανταχτερά μπικίνι καθώς ανέβασε φωτό όπου ποζάρει με παγιετέ μαγιό σε απλό όμως σχέδιο.

Η Μαρία Κορινθίου πάλι φρόντισε να επιλέξει το ιδανικό για την ίδια μπικίνι σε κατακόκκινο και μιας και είναι μελαχρινή έκανε το απαραίτητο contrast για να ξεχωρίζει στην παραλία το φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα, το μαγιό της «στολίζεται» και από υφασμάτινες ροζέτες, γεγονός που το κάνει μοναδικό.

Η πάντα εντυπωσιακή Κατερίνα Καινούργιου προ ημερών ανέβασε μία πραγματικά υπέροχη φωτό της με μαγιό για την οποία κέρδισε πολλά likes. Βρέθηκε στην Αίγινα για τον γάμο των φίλων της Πάνου Μουζουράκη και Μαριλού Κόζαρη και φωτογραφήθηκε δίπλα στο κύμα με ένα μπικίνι που… κόβει την ανάσα. Ήταν σε λεμονί χρώμα (πολύ έντονο κίτρινο) και διέθετε τέλειο σχέδιο που αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα, ειδικά όταν αγγίζει την τελειότητα όπως αυτή της Κατερίνας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου φέτος προτιμάει τα animal print μπικίνι με χοντρό bottom και απλό top που ομολογουμένως της πάει πολύ.

Last but not least, η Βίκυ Καγιά η οποία επιμένει στο all time classic και την απλότητα και είναι λογικό όταν διαθέτει τόσο ωραίο κορμί. Ένα μαύρο ολόσωμο με λεπτή τιράντα είναι ό,τι πρέπει για όλες τις ώρες της ημέρας στην παραλία και η όμορφη παρουσιάστρια φυσικά και το υποστηρίζει ως την απόλυτη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι.

Δείτε τις παρακάτω καταλήξτε σε εκείνο που θεωρείτε πως θα πηγαίνει στο στυλ και το σωματότυπό σας:

Photo 1/8

Η Βίκυ Καγιά. 

Photo 2/8

Η Τόνια Σωτηροπούλου. 

Photo 3/8

Η Χριστίνα Μπόμπα. 

Photo 4/8

Μία ακόμα πρόταση από τη Βίκυ Καγιά. 

Photo 5/8

Η Κατερίνα Καινούργιου. 

Photo 6/8

Η Μαρία Κορινθίου. 

Photo 7/8

Η Αθηνά Οικονομάκου. 

Photo 8/8

Η Ζέτα  Μακρυπούλια 

ΔΕΣ ΤΗ – 8 PHOTOS

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό