Home Lifestyle 6 πράγματα μετά το σεξ που μαρτυρούν ότι είναι κολλημένος μαζί σου

6 πράγματα μετά το σεξ που μαρτυρούν ότι είναι κολλημένος μαζί σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέσα από το σεξ μπορείς να καταλάβεις πολλά για το πως νιώθει κάποιος για εσένα. Στην αρχή της σχέσης είναι δύσκολο να καταλάβεις βέβαια αν είναι «τσιμπημένος» μαζί σου, όμως συγκεντώσαμε 6 κινήσεις που γίνονται μετά το σεξ κι αποκαλύπτουν ότι την έχει πατήσει μαζί σου!

1. Δε θέλει να σηκωθεί από το κρεβάτι

Δε θέλει να σηκωθεί απ’ το κρεβάτι κι αν σηκωθεί έστω για νερό, επιστρέφει γρήγορα και ξεκινάτε να κουβεντιάζετε. ν Δεν ξεχνάει να σου δώσει φιλιά και κάνει ό,τι μπορεί για να ‘ναι κοντά σου, αντί να σκέφτεται δικαιολογίες για το πώς να φύγει και να γυρίσει σπίτι.

2. Καθυστερεί να φύγει

Προσπαθεί να βρει τρόπους για να καθυστερήσει να φύγει ή να φύγεις εσύ και κάθε μέρα λέει τις ίδιες φράσεις: «Πού να τρέχεις μωρέ τώρα τέτοια ώρα;» «Πήγε αργά, θα πληρώσεις διπλή ταρίφα τα ταξί», «Πού να οδηγείς μες στη νύχτα», «Έλα μείνε, θα σου φτιάξω και καφέ το πρωί». Κάθε μέρα σκέφτεσαι κάτι καινούργιο για να μείνεις εκεί και κάθε πρωί δε σε απογοητεύει, σου έχει όντως φτιάξει καφέ και η τρυφερότητα που σου έδειχνε χθες είναι ακόμη εκεί.

3. Γίνεται “μάχη” αν τολμήσεις να αρχίσεις να ντύνεσαι

«Δε νιώθεις άνετα μπροστά μου;», «Κάνω κάτι λάθος;», «Μπροστά μου δε θέλω ποτέ να αισθάνεσαι άσχημα για το σώμα σου, εγώ το βρίσκω τέλειο». Κι αυτές είναι μόνο μερικές από τις ατάκες που ακούγονται κάθε φορά που ο άνθρωπος που βρίσκεται ξαπλωμένος δίπλα σου αρχίζει να φοβάται ότι δε βλέπεις την ομορφιά σου, ότι τον ντρέπεσαι ή ότι δε νιώθεις άνετα με το γ@μνό σου σώμα. Και κάθε φορά κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να σε βοηθήσει και να σε καταλάβει, σου λέει κοπλιμέντα ή αστεία για να ξεχαστείς αν δε θέλεις να το συζητήσεις, ενώ αν από την άλλη θέλεις, παραγγέλνει φαγητό και περιμένει γεμάτος ενδιαφέρον να σ’ ακούσει να μιλάς.

4. Ασχολείται και μ’ άλλα σημεία στο σώμα σου

Ασχολείται εντατικά με άσχετα σημεία του σώματός σου που δε σηματοδοτούν απευθείας νέο γύρο. Φιλάει τους ώμους σου, το μέτωπο, παίζει με τα μαλλιά σου, σου χαϊδεύει την κλείδα ή την πλάτη και δεν ξεχνάει ν’ αφήσει κανένα μέρος του σώματος παραπονεμένο. Σου μιλάει για την καμπυλότητα του ώμου σου, για το σχήμα που έχει η μύτη σου και δεν ξεχνάει να σου κάνει κομπλιμέντα για το δέρμα σου, τα μάτια σου κι ό,τι άλλο έχεις πάνω σου που καμία σχέση δεν έχει με την επαφή -αλλά ούτως ή άλλως τα γουστάρει.

5. Υπάρχει παιχνιδιάρικη διάθεση

Προτείνει να κάνετε ντους μαζί κι υπάρχει γενικώς μια παιχνιδιάρικη διάθεση ανάμεσά σας που σημαίνει ότι υπάρχει και η διάθεση να δημιουργηθεί πιο στενή οικειότητα. Θέλει να παίξετε ερωτικά παιχνίδια, να κοιμηθείτε αγκαλιά, να πλύνετε μαζί τα δόντια σας, να πιείτε καφέ, μα ό,τι κι αν κάνετε βρίσκει έναν τρόπο να σε φλερτάρει με σεβασμό, πρωτοτυπία αλλά και τρυφερότητα, χωρίς να γίνεται χυδαίος. Ξέρει πώς θέλεις να σου συμπεριφέρεται και παίζει μαζί σου τόσο όσο, χωρίς να προσβάλει τα όριά σου αλλά και χωρίς να σε κάνει να πεθαίνεις από βαρεμάρα.

6. Κάνετε και «βαθιές» συζητήσεις

Γίνονται συζητήσεις που ξεφεύγουν των επιφανειακών θεμάτων, διακρίνεις μια τάση εξομολόγησης κι επιθυμίας να μπει ο ένας στον κόσμο του άλλου ουσιαστικότερα χωρίς φόβο έκθεσης. Συζητάτε για την πολιτική, την κοινωνική κατάσταση, το μεταναστευτικό, τους στόχους σας, τα αστέρια, την παιδική σας ηλικία, τα προβλήματα που είχατε σε μια δύσκολη φάση της ζωής σας. Δε φοβάστε το μοίρασμα κι ούτε τρομοκρατείστε μπροστά στην ιδέα να δημιουργήσετε μια έντονη συναισθηματική σύνδεση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version