18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«5th ESA PECS Call Briefing 2021»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ημερίδα με θέμα «5th ESA PECS Call Briefing 2021», διοργανώνει την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, στο Ξενοδοχείο Cleopatra στη Λευκωσία το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ΕΟΔ).

Η ημερίδα, διοργανώνεται προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι από τον ΕΟΔ, αναφορικά με το πλαίσιο και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την υποβολή Προτάσεων στο πλαίσιο της 5ης Πρόσκλησης του προγράμματος ESA PECS, από την οποία θα προκύψουν τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν.

Πιο συγκεκριμένα η ενημέρωση περιλαμβάνει τις βασικές πληροφορίες για τους κανόνες της πρόσκλησης και για το πώς να συντάξουν οι ενδιαφερόμενοι μια καλή πρόταση, οπότε είναι σημαντικό να είναι παρόν το προσωπικό που συμμετέχει στη σύνταξη μιας τέτοιας πρότασης.

Είναι αποδεδειγμένο ότι οι ενδιαφερόμενοι που παρευρίσκονται στην υπό αναφορά ενημέρωση έχουν σημαντικά υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας στην Πρόσκληση.

Μετά το πέρας της ημερίδας, ο ΕΟΔ θα παρέχει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να έχουν εκ του σύνεγγυς συναντήσεις (Face to Face Meetings) με τους εκπροσώπους του. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 22 814854, 22814033 και 22814034.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό