35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

5 πραγματικά ακριβές κρέμες που αξίζουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι πιο ακριβές κρέμες προσώπου συνήθως περιέχουν σπάνια και πολυτελή συστατικά, ενώ συχνά υπόσχονται εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιγήρανση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Συχνά συνδέονται με επώνυμα brands που έχουν μακρά ιστορία στην παραγωγή προϊόντων περιποίησης υψηλής ποιότητας.

H αλήθεια είναι πως ένα ακριβό προϊόν skincare τηρεί τις υποσχέσεις του και υπάρχει value for money στην αγορά του. Αν και η απόδοση των προϊόντων αυτών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο δέρματος και τις ατομικές ανάγκες, θεωρούνται κορυφαίες επιλογές στην αγορά καλλυντικών.

Γιατί να επενδύσει κανείς σε μια υπερπολυτελή κρέμα προσώπου;

Εάν το budget σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα ακριβό προϊόν skincare, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως περιέχουν συστατικά που δεν βρίσκονται σε φθηνότερα προϊόντα. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν πεπτίδια, αντιοξειδωτικά, βλαστοκύτταρα και άλλες τεχνολογικά προηγμένες ενώσεις.

Τα πολυτελή brands επενδύουν συχνά σε εκτενή έρευνα και ανάπτυξη, εξασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα τους είναι αποτελεσματικά και ασφαλή. Η υφή, το άρωμα και η αίσθηση κατά την εφαρμογή των πολυτελών κρεμών είναι συνήθως ανώτερα, προσφέροντας μια πιο ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Συχνά σχεδιάζονται για να αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα προβλήματα, όπως η αντιγήρανση, η υπερμελάγχρωση, και η αφυδάτωση.

Οι προτάσεις μας

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme, Κρέμα προσώπου, 50ml

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme 50ml499€

Η Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpted Transformation Creme προσφέρει ανόρθωση, σύσφιξη και λεία επιδερμίδα. Το πηγούνι, τα ζυγωματικά και οι γραμμές γέλιου δείχνουν πιο σμιλεμένες, ενώ οι λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια, οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας και οι γραμμές στο λαιμό δείχνουν πιο λείες. Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα αποκτά πιο σφριγηλή και ανθεκτική αίσθηση. Το εκχύλισμα τρούφας Μαύρο Διαμάντι έχει αποδειχθεί, μέσω in-vitro μελετών, ότι βελτιστοποιεί τη φυσική ενέργεια και την ορατή ζωτικότητα της επιδερμίδας.

La Prairie Skin Caviar Luxe Cream, Κρέμα προσώπου, 50 ml

La Prairie Skin Caviar Luxe Cream, 50 ml 640,41€

Η καινοτομία της κρέμας Skin Caviar έγκειται στη μοναδική της σύνθεση με εκχύλισμα χαβιαριού και ενεργών συστατικών, ώστε να παρέχει σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου, εγκωβίζοντας την υγρασία και ενισχύοντας την επιδερμική ενυδάτωση. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του χαβιαριού αναζωογονούν και τρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ η γήρανση του προσώπου αναστρέφεται χάρη στο αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα. Το πρόσωπο αποκτά λεία και αναζωογονημένη επιδερμίδα.

La Mer Crème de la Mer, Κρέμα προσώπου, 100ml

La Mer Crème de la Mer, 574,95€

Αυτή η πλούσια κρέμα χαρίζει στην επιδερμίδα βαθιά, καταπραϋντική ενυδάτωση και βοηθάει στην αποκατάσταση της ξηρότητας, με την επιδερμίδα να αποκτά σφριγηλή αίσθηση και τις ρυτίδες να λειαίνονται ορατά. Η σύνθεσή της είναι βασισμένη στο Miracle Broth™ της La Mer, από θαλάσσια φύκη, πλούσια σε θρεπτικά και αγνά συστατικά, με θεραπευτικές του ιδιότητες που υποστηρίζουν τη φυσική ανανέωση των κυττάρων. Η επιδερμίδα σας αναζωογονείται και ενδυναμώνεται φυσικά.

Sisley Paris Sisleya l’integral anti-age, Κρέμα προσώπου, 50 ml

Sisley Paris Sisleya l’integral anti-age 408,80€

Η Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge μάχεται κατά των ορατών σημαδιών και παρέχει μία ολοκληρωμένη αντιγηραντική λύση, εξασφαλίζοντας σύσφιξη, φωτεινότητα, πυκνότητα και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Περιέχει διεγερτικά ενεργά συστατικά (φυτοστιμουλίνες, εκχύλισμα ρατάνιας και εκχύλισμα αλχεμμίλας), ανανεωτικά και αναδομητικά ενεργά συστατικά (ουρσολικό οξύ, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, εκχύλισμα πεπτιδίου σόγιας, εκχύλισμα λευκής ιτιάς), εκχύλισμα λινδερίας, εκχύλισμα περσικής ακακίας, και σύμπλεγμα πρωτεινών μαγιάς και σόγιας.

Valmont ellixir des glaciers votre visage, Κρέμα προσώπου, 50 ml

Valmont ellixir des glaciers votre visage 680€

Η Elixir des Glaciers Votre Visage 50ml της σειράς Elixir Des Glaciers συνδυάζει τα καλύτερα συστατικά της Valmont, με θεαματικό αποτέλεσμα λίφτινγκ και λάμψης στην επιδερμίδα του προσώπου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό