20.7 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

4 Οκτωβρίου: Αποκάλυψε το Μυστικό για μια Ημέρα Ισορροπίας – Νίκησε τις Προκλήσεις και Αγκαλιάσε τις Ευκαιρίες

Ειδήσεις Ελλάδα

4 Οκτωβρίου: Αποκάλυψε το Μυστικό για μια Ημέρα Ισορροπίας – Νίκησε τις Προκλήσεις και Αγκαλιάσε τις Ευκαιρίες

 

√ Συνομιλήστε ΑΜΕΣΑ online με τους κορυφαίους Αστρολόγους του Oroskopos.tv
√  Αστρολογική συμβουλευτική – αστρολογικές υπηρεσίες με προσιτές τιμές
√  Εύκολα, άμεσα & οικονομικά με αγορά χρόνου ομιλίας μέσω του Oroskopos.tv eShop

Τα “Ναι” για τις 14 Οκτωβρίου:

Ναι στην ενδοσκόπηση και στη θεραπεία τραυμάτων: Με την αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, είναι ιδανική μέρα για να δουλέψεις πάνω σε παλιές πληγές και να βρεις εσωτερική ισορροπία.
Ναι στη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία: Η όψη Σελήνης-Ουρανού ευνοεί τις καινοτόμες λύσεις και την έκφραση νέων ιδεών.
Ναι στην οργάνωση και τη σταθερότητα: Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου βοηθά να θέσεις όρια και να βάλεις τάξη στις υποχρεώσεις σου με ωριμότητα.
Ναι στην ανάληψη ευθυνών: Οι όψεις της ημέρας ενισχύουν την υπευθυνότητα, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.
Ναι στη συναισθηματική ανανέωση: Με την επιρροή του Πλούτωνα, μπορείς να μεταμορφώσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο και να αφήσεις πίσω φόβους και παλιά μοτίβα.

Τα “Όχι” για τις 14 Οκτωβρίου:

Όχι στις παρορμητικές αντιδράσεις: Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη φέρνει ένταση, θυμό και συγκρούσεις, οπότε καλό είναι να αποφύγεις βιαστικές ή επιθετικές αποφάσεις.
Όχι στις συναισθηματικές εκρήξεις: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει αίσθημα περιορισμού, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία για να διαχειριστείς αυτή την πίεση.
Όχι στην αποφυγή των ευθυνών: Η ενέργεια του Κρόνου απαιτεί σοβαρότητα και πειθαρχία, οπότε η αναβλητικότητα θα φέρει μόνο περισσότερη πίεση.
Όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις: Οι όψεις με τον Πλούτωνα και τη Λίλιθ σε καλούν να αφήσεις πίσω τοξικές σχέσεις ή παλιές καταστάσεις που σε περιορίζουν.
Όχι στην υπερβολική ανησυχία: Παρόλο που η ένταση της ημέρας είναι αισθητή, προσπάθησε να μην αφήσεις τις ανησυχίες να σε καταβάλουν και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με ρεαλισμό και αυτοέλεγχο.

 

The post 4 Οκτωβρίου: Αποκάλυψε το Μυστικό για μια Ημέρα Ισορροπίας – Νίκησε τις Προκλήσεις και Αγκαλιάσε τις Ευκαιρίες appeared first on Oroskopos.tv.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό