20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

4 μυστικά για να πετύχεις κάθε fitness στόχο σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Απλά και καθημερινά κόλπα που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις σε φόρμα.

Η καθημερινότητα στην πρωτεύουσα είναι ιδιαίτερα απαιτητική ενώ οι περισσότερες από εμάς κάθονται για αρκετές ώρες στο γραφείο και το αυτοκίνητο. Η καθιστική ζωή σε συνδυασμό με έλλειψη άσκησης και κακή διατροφή οδηγεί μελλοντικά σε πρόσληψη βάρους.

Νους υγιής εν σώματι υγιεί

Το σώμα μας είναι πολύτιμο γι’ αυτό οφείλουμε να το προσέχουμε και να μην το παραμελούμε. Οποιαδήποτε μορφή εκγύμνασης μόνο θετικά μπορεί να συμβάλλει στην συνολική σου υγεία, εμφάνιση και φυσική κατάσταση.

Είτε επιλέξεις να κάνεις ποδήλατο, είτε να πηγαίνεις στο γυμναστήριο, το μόνο που μετράει είναι να βάλεις την άσκηση στο πρόγραμμά σου και παράλληλα να βελτιώνεσαι σταδιακά. Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου 4 βασικές αλλά σημαντικές συμβουλές για να αποκτήσεις βέλτιστα επίπεδα ευεξίας.

Διαλειμματική προπόνηση: 30’ αρκούν για να γυμνάσεις το κάτω μέρος του σώματός σου

4 tips για να πετύχεις κάθε fitness στόχο σου

#1 Ασκήσου καθημερινά

Βρες μία ώρα κάθε ημέρα και αφιέρωσέ την σε μια δραστηριότητα που σου αρέσει. Τρέξιμο, jogging, κολύμπι, τέννις ή ό,τι άλλο σε ευχαριστεί να κάνεις, αξίζει να προστεθεί στο πρόγραμμά σου.

#2 Ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή

Απόφυγε τα junk food, πιες πολύ νερό και επίλεξε υγιεινά γεύματα. Βάλε στη διατροφή σου πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ψάρια, άπαχο κρέας, αυγά κ.ά.

#3 Κατέγραψε τις θερμίδες που καταναλώνεις

Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση να γίνεις εμμονική με την καταγραφή του φαγητού ωστόσο μπορείς να υπολογίζεις στο περίπου τι τρως ώστε να είσαι μέσα στα πλαίσια των θερμίδων που καις.

#4 Κάνε καλό και επαρκή ύπνο

Ο ύπνος παίζει μεγάλο ρόλο στην λειτουργία του μεταβολισμού. Φρόντισε να κοιμάσαι 7-8 ώρες ημερησίως.

Κάντο όπως η J.Lo: Η star αποκαλύπτει τι κάνει πριν και μετά τη γυμναστική

φωτογραφιών: unsplash.com

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό