26.2 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

4 κόλπα για την επίτευξη οργασμού πιο γρήγορα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αμέτρητες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, πορνογραφία και θεατρικά έργα απεικονίζουν γυναίκες που φτάνουν σε οργασμό από τη σεξουαλική επαφή.

Στην πραγματικότητα, έως και το 80% των γυναικών δεν έχουν οργασμούς από διεισδυτικό σεξ και το 9% δεν έχουν βιώσει ποτέ οργασμούς κατά τη σεξουαλική επαφή. Και αν σας φαίνεται οικείο, μην ανησυχείτε.

4 κόλπα για να φτάσετε στον οργασμό

1. Εστιάστε στην επαφή

Ίσως ήρθε η ώρα να επανεξετάσουμε ποιο μέρος της σεξουαλικής πράξης είναι πιο σημαντικό. Προσπαθήστε να εστιάσετε στα ερωτικά παιχνίδια αντί να σκεφτείτε τη σεξουαλική επαφή ως το πιο σημαντικό πράγμα.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σημαίνει μια πιο γλυκιά κίνηση, όπως μια αγκαλιά. Με την αύξηση της οικειότητας και της διάρκειας των ερωτικών παιχνιδιών, και τα δύο άτομα αναπτύσσουν μια αίσθηση εμπιστοσύνης, οπότε πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο αγγίζοντας και χαϊδεύοντας για να προκαλέσετε διέγερση πριν από τη σεξουαλική επαφή.

2. Φάτε “πικάντικα” σνακ

Όταν σκέφτεστε “πικάντικα” σνακ, πιθανότατα αρχίζετε να σκέφτεστε τα κλασικά αφροδισιακά όπως τα στρείδια και οι φράουλες.

Ωστόσο, τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3, όπως τα ψάρια, είναι κάτι που πρέπει να τρώτε για να ενισχύσετε τον οργασμό. Τα ωμέγα –3 λιπαρά οξέα βοηθούν στην αύξηση της ντοπαμίνης – της ίδιας ορμόνης που απελευθερώνεται όταν βιώνετε οργασμό.

Σε μια μελέτη του 2005, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα ωμέγα-3 μπορούν να βελτιώσουν τη ροή του αίματος στη λεκάνη και τα αναπαραγωγικά όργανα, καθιστώντας το σεξ πιο αποτελεσματικό. Τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα –3 είναι ψάρια, ξηροί καρποί, σπόροι και φυτικά έλαια.

3. (Σ)ΕΞ-ασκήσου

Οι μύες του πυελικού εδάφους που υποστηρίζουν τα όργανα από την ουροδόχο κύστη έως τον πρωκτό μπορούν επίσης να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη σεξουαλική ζωή. Όσο ισχυρότερο είναι το πυελικό σας δάπεδο, τόσο καλύτερη θα είναι η σεξουαλική σας ζωή.

Η αίσθηση του κόλπου γίνεται αισθητή με πίεση και βαθιά αφή. Η σεξουαλική ευχαρίστηση προέρχεται από την κίνηση και τη συσσώρευση τριβής στα τοιχώματα του κόλπου. Το κολπικό τοίχωμα είναι στρωμένο με μυς του πυελικού εδάφους. Τονώνει τους μυς του πυελικού εδάφους, ενισχύει την περιοχή τους, βελτιώνει την παροχή αίματος και τη νευρική δραστηριότητα, γεγονός που οδηγεί σε μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Πολλές γυναίκες αναφέρουν ότι οι οργασμοί τους είναι πιο ισχυροί μετά την εστίαση στην άσκηση μυών του πυελικού εδάφους (kegel), η οποία τους επιτρέπει να φτάσουν στον οργασμό πιο εύκολα.

Για να ενισχύσετε το πυελικό σας δάπεδο, το NHS συνιστά να πιέζετε τους μυς έως και 10φορές ενώ στέκεστε, κάθεστε ή ξαπλώνετε. Εάν φανταστείτε να σταματήσετε την ούρηση, θα αισθανθείτε τους μυς του πυελικού εδάφους. Μην κρατάτε την αναπνοή σας και μην σφίγγετε τους μυς του στομάχου σας.

4. Εκτελέστε ασκήσεις αναπνοής

Ο ενθουσιασμός του σεξ μπορεί να κάνει παράξενα πράγματα στο σώμα και τον εγκέφαλό σας επειδή όλη η λογική φαίνεται να λιώνει και το σώμα σας είναι υπερβολικά διεγερμένο.

Με όλη αυτή την αισθητηριακή υπερφόρτωση μπορεί να έρθει μια ξαφνική ανάγκη να κρατήσετε την αναπνοή σας. Κάντε ό,τι μπορείτε για να αντισταθείτε στον πειρασμό και να αναπνεύσετε περισσότερο. Εάν κρατάτε την αναπνοήσας, η ροή του οξυγόνου στους μύες μειώνεται και η κόπωση γίνεται ταχύτερη. Αντ‘ αυτού, αναπνεύστε ρηχά και γρήγορα μέχρι τη στιγμή της κορύφωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό