22.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

4 ζώδια σιγουρεύονται στα αισθηματικά τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αστρολογικές τάσεις των ημερών που διανύουμε συνεχίζουν να είναι απατηλές και οι μέρες μας είναι με αρκετή θολούρα, μπέρδεμα, σύγχυση και ψέμα, ωστόσο σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου, το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ μας βοηθά κατά κάποιο τρόπο να συγκροτήσουμε περισσότερο τις υποθέσεις μας, να βρούμε το σθένος και να οργανώσουμε με επιμονή και μεθοδικότητα τις υποθέσεις μας, ενώ διακρίνουμε ότι έχουμε το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση. Η μέρα λοιπόν αναμένεται να έχει θετικό πρόσημο, ιδιαίτερα ωστόσο για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:

Κριός – Τακτοποίηση οφειλών

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Κριέ αξιοποιείς τις τάσεις της ημέρας που σε ευνοούν να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες, να τακτοποιήσεις οφειλές και να συγκροτήσεις τις υποχρεώσεις σου! Βρίσκεις το ψυχικό κουράγιο να αντιμετωπίσεις και να λύσεις υποθέσεις του παρελθόντος που αποτελούσαν ένα μεγάλο βραχνά και αρχίζεις να αντιμετωπίζεις πιο ψύχραιμα κάποιες καταστάσεις! Η συγκαταβατικότητα που δείχνεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους, σε βοηθά να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου μαζί τους!

Ταύρος – Σχέσεις σε σταθερή βάση

Φίλε μου Ταύρε, για σήμερα Τρίτη είσαι απορροφημένος σε θέματα που συνδέονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Διανύεις μία ημέρα όπου είναι ικανοποιητική γιατί αισθάνεσαι ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που αποτελούν ένα σημαντικό στήριγμα για σένα. Σχέσεις και φιλίες ενισχύονται, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας οργανώνεις σχέδια και αλλαγές που θέλεις να προσαρμόσεις στη πορεία, βάζοντας μία πιο σωστή δομή τις επιθυμίες σου! Τα τρυφερά σου λόγια αυτή την ημέρα μπορούν να σε βοηθήσουν να πείσει και τον πιο δύσκολο συνομιλητή!

Δίδυμοι – Αντιμετωπίζεις πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις

Σε μία δύσκολη εβδομάδα για σένα φίλε μου Δίδυμε, οφείλεις να οχυρωθείς και να συγκροτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δραστηριότητές σου! Παρόλο που βρίσκεσαι σε κομφούζιο και πολλά πράγματα καθυστερούν να προχωρήσουν, σήμερα καταφέρνεις και απομονώνεις το έντονο στρες και συγκροτείς θέματα που συνδέονται με την καριέρα, τους στόχους και τις προοπτικές σου! Η οργάνωση των επαγγελματικών θα σε βοηθήσει σημαντικά να αντιμετωπίσεις τα «ευτράπελα» των ημερών. Στα οικονομικά λαμβάνεις ικανοποίηση, ενώ αν έχεις γεννηθεί το Μάιο, δεν λείπουν τα τυχερά νέων προτάσεων!

Καρκίνος – Εύνοια στα αισθηματικά

Για σήμερα Τρίτη τα άστρα εκπέμπουν σε ερωτικό ρυθμό για σένα φίλε μου Καρκίνε. Ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν κάνει το πέρασμά τους στο ζώδιο σου, επομένως δεν σου λείπει η εκφραστικότητα, η διάθεση για επικοινωνία αλλά και η ανανέωση … Η Σελήνη από το Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, σου προσφέρει σήμερα την συναισθηματική σιγουριά, την ασφάλεια και την σταθερότητα από την πορεία μίας ερωτικής υπόθεσης. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 8-12 Ιουλίου, να αναμένεις ότι η μέρα σου θα είναι ιδιαίτερα σταθεροποιητική! Πες ναι σήμερα σε προτάσεις ψυχαγωγίας, σε καλλωπισμό

Λέων – Χαρά για οικονομικά

Παρόλο που διανύεις ημέρες που είσαι αρκετά ευάλωτος ψυχολογικά φίλε μου Λέοντα, σήμερα καταφέρνεις και απομονώνεις τα δυσάρεστα συναισθήματα και νιώθεις πιο σίγουρος από τα δεδομένα που διαμορφώνονται γύρω σου! Η μέρα σου είναι άκρως θετική και παραγωγική για οικονομικά ζητήματα, όπου καταφέρνεις και νιώθεις σιγουριά, εξασφάλιση, σταθεροποίηση, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 10-12 Αυγούστου! Στα επαγγελματικά συνεχίζεις και ακολουθείς ταχύτατους ρυθμούς και λειτουργείς μαχητικά για να κατακτήσεις τους στόχους σου! Στα αισθηματικά υπάρχουν ακόμα άλυτα παράπονα!

Παρθένος – Πετυχαίνεις αυτό που θες

Μία άκρως επικοινωνιακή ημέρα ανοίγεται μπροστά σου, όπου λαμβάνεις ειδήσεις που σε ικανοποιούν, ενώ σταδιακά αποκαθίσταται η επαφή σου με το σύντροφο, ή τους συνεργάτες και μπορούν να επιλυθούν ζητήματα που είχαν μεσολαβήσει μεταξύ σας, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 10-12 Σεπτεμβρίου! Χωρίς μεγάλη προσπάθεια σήμερα, καταφέρνεις να περάσεις τα δικά σου μηνύματα στους κοντινούς σου ανθρώπους, τα οποία φαίνεται ότι έχουν την αποδοχή! Παράλληλα το διάστημα κρίνεται ευεργετικό για την προώθηση των στόχων σου, την υλοποίηση επιθυμιών σου και την ανάδειξη της καριέρας σου! Πιο προσεχτικός αυτές τις ημέρες πρέπει να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί 20-22 Σεπτεμβρίου!

Ζυγός – Ασυγκράτητες επιθυμίες

Παρόλο που η σημερινή Τρίτη δεν έχει πολλά περιθώρια ανεμελιάς, η καθημερινότητά σου θα είναι αρκετά πιο βατή, γιατί στην πορεία της καταφέρνεις και τακτοποιείς ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά και την εργασία και ξενοιάζεις από αρκετές έννοιες. Σήμερα φαίνεται ότι βάζεις ως στόχο να μαζέψεις κάποια χρήματα, για να πραγματοποιήσεις έναν στόχο σου και αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνεις. Γενικότερα οι επιθυμίες σου αυτό τον καιρό φαίνεται ότι μεγαλώνουν και ότι επιζητάς περισσότερα από αυτά που έχεις ή σου προσφέρονται.

Σκορπιός – Οργανώνεις τα σχέδιά σου

Για σήμερα Τρίτη φιλοξενείς την Σελήνη στο ζώδιο σου, η οποία σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς και έτσι αυτή την ημέρα αισθάνεσαι περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια, σταθερότητα και εμπιστοσύνη. Δομείς και οργανώνεις προσωπικά σχέδια, επιθυμίες, ενώ και η αισθηματική ζωή μπαίνει τώρα σε ένα καλύτερο πλαίσιο! Ωριμάζουν τα συναισθήματά σου για έναν άνθρωπο και αρχίζεις να βλέπεις πιο καθαρά την μεταξύ σας σχέση! Η μέρα προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και σε επαγγελματικές συνεργασίες ή δημιουργικά επαγγελματικά σχέδια!

Τοξότης – Λύνεις προβλήματα

Φίλε μου Τοξότη, είναι πολλά τα βάρη που έχεις επωμιστεί στην πλάτη σου και είναι γεγονός ότι ξέρεις ήδη πως το καλοκαίρι δεν θα είναι τόσο ανάλαφρο όσο θα ήθελες ή σχεδίαζες! Η σημερινή μέρα ωστόσο σε βοηθά να πάρεις κάποιες ανάσες στα επαγγελματικά σου ενώ ένα φλέγον οικογενειακό ζήτημα φαίνεται ότι αντιμετωπίζεται. Νέοι άνθρωποι στην ζωή σου σε γεμίζουν με πάθος και προσμονή, ενώ στα οικονομικά αναμένονται πολύ καλύτερες συνθήκες !

Αιγόκερως – Σημαντική στήριξη από φίλους

Αρκετά κοινωνική είναι αυτή η Τρίτη για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Αιγόκερε. Η στήριξη που δέχεσαι από άτομα του περιβάλλοντός σου είναι σημαντική και η βοήθεια που λαμβάνεις σε βοηθά να νιώσεις σιγουριά και σταθεροποίηση. Οι σχέσεις σου τονώνονται σημαντικά και δημιουργείται μία πιο ζεστή και συντροφική ατμόσφαιρα στον ερωτικό τομέα. Όσο για τα επαγγελματικά; Υπάρχει αισθητή βελτίωση, έστω και αν για την ώρα είσαι κάπως μπερδεμένος ή περιμένεις να σιγουρέψεις κάποια πράγματα!

Υδροχόος – Απαντήσεις στα επαγγελματικά

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Τρίτη είσαι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά, στους προσωπικούς σου στόχους και προσπαθείς να συγκροτήσεις όλα αυτά που πρέπει να γίνουν προκειμένου να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στον οικονομικό τομέα. Λαμβάνεις όμως τις απαντήσεις που περίμενες στα επαγγελματικά, γεγονός που σε βοηθά να ξαλαφρώσεις κάπως από το κύμα ανασφάλειας που σε έχει παρασύρει αυτό το διάστημα! Η ροπή προς τις απολαύσεις είναι έντονη, ενώ αρχίζεις να σκέφτεσαι πιο σοβαρά ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις φρένο στις διατροφικές ατασθαλίες.

Ιχθύς – Αφιερώνεις ποιοτικό χρόνο σε ότι έχει αξία

Φίλε μου Ιχθύ, σε μία δύσκολη για εσένα εβδομάδα η σημερινή Τρίτη είναι επιβοηθητική για να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά, για να φιλοσοφήσεις τα δεδομένα γύρω σου και να πάρεις κάποιες σταθερές αποφάσεις για την πορεία σου! Βάζεις όρια και αποστάσεις από ανθρώπους που ξέρεις ότι δεν μπορείς να ταιριάξεις. Αφιερώνεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο σε ότι έχει αξία και είσαι πανέτοιμος να βάλεις σε εφαρμογή νέες πρωτοβουλίες για το μέλλον σου! Η στήριξη της οικογένειας στέκεται πολύτιμη αυτή την ημέρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό