28.4 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

4 ζώδια καλωσορίζουν τον Ιούλιο παθιασμένα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέρα δράσης, πρωτοβουλίας, θάρρους αλλά και εντάσεων κυρίως για υποθέσεις οικονομικές και αισθηματικές είναι αυτή η Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και ανάγκη μας για άνεση και απόλαυση είναι τονισμένη. Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται σε τομείς που συνδέονται με το χρήμα και τον έρωτα και προσπαθούμε να βρούμε την χρυσή τομή που θα μας εξασφαλίσει έναν πιο ήρεμο Ιούλιο!

Ωστόσο σήμερα πρωτομηνιά, η Σελήνη συναντά τον Άρη (τις απογευματινές ώρες), προκαλώντας εντάσεις , πείσματα, πάθη και εκρήξεις στις σχέσεις! Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου ξεκινούν τον μήνα τους πιο εκρηκτικά και παθιασμένα!

Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:

Κριός – Προωθείς οικονομικά σχέδια

Αγαπητέ μου Κριέ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Πρωτομηνιά σήμερα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, όπου αργά το απόγευμα συναντά τον Άρη! Σήμερα λοιπόν σε κυριεύει έντονα η επιθυμία να δώσεις ώθηση και να προωθήσεις τα οικονομικά σου σχέδια! Είσαι ιδιαίτερα αποφασιστικός και δραστήριος, προχωράς στην διεκπεραίωση των συναλλαγών σου, διεκδικείς κάτι καλύτερο για το οικονομικό αύριο και είσαι ανυποχώρητος σε αυτά που θέλεις να κατακτήσεις! Τι πρέπει να προσέξεις; Την βιασύνη και την ανυπομονησία για αγορές και επενδύσεις!

Ταύρος – Θάρρος και δυναμισμός

Φίλε μου Ταύρε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Ο Ιούλιος ξεκινά με την Σελήνη και τον Άρη στο ζώδιό σου να σου δίνουν ενέργεια, θάρρος αλλά και αποφασιστικότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου. Σήμερα σε κυριεύει η επιθυμία να βάλεις μπροστά προσωπικά σχέδια και να προχωρήσεις ότι είχες τρενάρει ή είχε μείνει πίσω! Δεν μπορώ να πω όμως ότι η μέρα σου θα είναι αρκετά ήρεμη, αφού η ασυγκράτητη επιμονή σου, αλλά και η ευθιξία σου μπορούν να γίνουν αυτή την ημέρα οι βασικές αιτίες για να ξεφύγεις από τα όρια και να προκληθούν καβγάδες με αγαπημένα πρόσωπα!

Δίδυμοι – Μέρα εσωτερικού αναβρασμού

Αγαπημένε μου Δίδυμε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Πρωτομηνιά σήμερα και με την Σελήνη από τον Ταύρο να συναντά τον Άρη, εσύ βρίσκεσαι σε εσωτερική ένταση και καταπνίγεις τα συναισθήματά σου, προκειμένου να μην παρεξηγηθείς! Το άγχος είναι έκδηλο, ίσως γιατί το ένστικτό σου , σου δίνει κάποια μηνύματα που δεν μπορείς να παραβλέψεις, ενώ διακρίνεις ότι υπάρχουν αρκετά ανοιχτά κεφάλαια από τον περασμένο μήνα που καλείσαι τώρα να κλείσεις! Η συμβουλή της ημέρας είναι να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε βοηθούν να εκτονώσεις την συσσωρευμένη σου ενέργεια!

Καρκίνος – Μέρα κοινωνικότητας

Καρκινάκι μου ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Ο Ιούλιος ξεκινά με την Σελήνη και τον Άρη μαζί από το ζώδιο του Ταύρου να ενισχύουν ακόμα περισσότερο την κοινωνική σου διάθεση! Οι φιλικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή την ημέρα και προχωράς σχέδια που επιθυμείς, για αλλαγές που βάζεις ως προτεραιότητά σου για τον μήνα Ιούλιο! Σήμερα είσαι αρκετά διεκδικητικός στις προσωπικές σου επιθυμίες, δεν βάζεις νερό στο κρασί σου, ενώ παρακινείς και τους γύρω σου να αναλάβουν δράση και να προχωρήσουν αυτά που εσύ ζητάς! Τι πρέπει να προσέξεις; Τις συγκρούσεις με άτομα που ξέρεις ότι έχετε εντελώς διαφορετικές απόψεις!

Λέων – Μέρα ανάδειξης ταλέντων

Φίλε μου Λέοντα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Ο Ιούλιος ξεκινά αγωνιστικά και η Σελήνη από τον Ταύρο, παρέα με τον Άρη στο ζώδιο στρέφουν αυτή την ημέρα εξολοκλήρου το ενδιαφέρον σου στους στόχους, στις προοπτικές, στο μέλλον και στην καριέρα! Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός και αποφασιστικός στα επαγγελματικά σου, δεν το βάζεις κάτω, απεναντίας σηκώνεις τα μανίκια για να εργαστείς σκληρά προκειμένου να καταξιωθείς και επιτύχεις ότι έχεις βάλει ως στόχο! Η μέρα προσφέρεται λοιπόν για την αξιοποίηση της παραγωγικότητάς σου αλλά και για την ανάδειξη της καριέρας σου, αρκεί να μην χάνεις εύκολα την υπομονή σου και παρασύρεσαι σε εντάσεις άνευ λόγου και αιτίας!

Παρθένος – Ανάγκη για νέες εξερευνήσεις

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Παρθένε μου ! Πρωτομηνιά με την Σελήνη να κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρου συναντώντας τον Άρη στο ίδιο ζώδιο και σήμερα σε διακατέχει η ασυγκράτητη επιθυμίες να διευρύνεις τους ορίζοντές σου αλλά και να εξερευνήσεις οτιδήποτε καινούργιο! Επικεντρώνεσαι κυρίως σε θέματα που συνδέονται με ταξίδια, επαφές, συμφωνίες ή υπάρχουν και κάποια θετικά νέα για ζητήματα εκπαίδευσης ή εγγράφων! Το πιο σημαντικό είναι ότι σήμερα καταφέρνεις και ξεφεύγεις από στερεότυπα και προκαταλήψεις και είναι πιο ανοιχτός σε νέα δεδομένα που δημιουργούνται γύρω σου!

Ζυγός – Οικονομικές απαιτήσεις

Ζυγέ μου ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Πρωτομηνιά με την Σελήνη και τον Άρη σε σύνοδο από το ζώδιο του Ταύρου και εσύ είναι φανερό ότι είσαι περισσότερο επικεντρωμένος σήμερα σε υποθέσεις οικονομικές, αλλά και σε πόρους που μοιράζεσαι με τρίτους! Προσπαθείς να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου, εκνευρίζεσαι από φουσκωμένους λογαριασμούς, αισθάνεσαι ότι είσαι ριγμένος και … εκνευρίζεσαι! Διατηρώντας την ψυχραιμία σου και εκφράζοντας την άποψή σου δίχως υπεκφυγές θα καταφέρεις να βρεις το δίκιο σου! Στον έρωτα παθιάζεσαι και επιβάλεις τα θέλω σου!

Σκορπιός – Η διπλωματία είναι η λύση

Ο Ιούλιος κάνει ποδαρικό με τις προσωπικές σου σχέσεις να είναι ιδιαίτερα έντονες αυτή την ημέρα φίλε μου Σκορπιέ! Η σύνοδος Σελήνης-Άρη φέρνει πάθη αλλά και εντάσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με εποικοδομητικό τρόπο. Είναι βέβαιό ότι το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα εύφλεκτο σήμερα γιατί θα διακρίνεις ότι όλοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις απέναντί σου και σε πιέζουν με τον τρόπο τους να πάρουν αυτό που θέλουν από εσένα! Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από την ένταση που θα σου μεταδίδουν οι άλλοι και λειτούργησε με διπλωματία! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Τοξότης – Μέρα ρουτίνας και υποχρεώσεων

Φίλε μου Τοξότη ο Ιούλιος ξεκινά … «ρουτινιάρικα»! Σήμερα Δευτέρα η Σελήνη και ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου στρέφουν εξολοκλήρου το ενδιαφέρον σου, στην εργασία, στις υποχρεώσεις και στην τήρηση του προγράμματός σου! Η ενέργεια της ημέρας ωστόσο σε βοηθά να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου με αποτελεσματικότητα, έστω και αν αγχωθείς ή νιώσεις ότι δεν σου μένει χρόνος για σένα! Αξιοποίησε την ημέρα σου για να κάνεις ένα πλάνο για τον Ιούλιο που μόλις ξεκίνησε! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Αιγόκερως – Μέρα ψυχαγωγίας

Φίλε μου Αιγόκερε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Ο Ιούλιος ξεκινά με την δημιουργικότητά σου να είναι στα ύψη! Η Σελήνη και ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου σε ενεργοποιούν αυτή την ημέρα να ασχοληθείς με δραστηριότητες ψυχαγωγίας, να προγραμματίσεις μία ερωτική συνάντηση, να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις από τον έρωτα, ή και να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες για θέματα παιδιών! Η Δευτέρα λοιπόν κρίνεται ευχάριστη και οι σχέσεις με τα παιδιά και τους αγαπημένους σου ανθρώπους βρίσκονται στο επίκεντρο, με εσένα να θέλεις να απολαύσεις την κάθε στιγμή μαζί τους, έτσι για να σου πάει καλά ο μήνας!

Υδροχόος – Συναισθηματική ένταση

Αγαπητέ μου Υδροχόε, πρωτομηνιά σήμερα και η προσοχή σου στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, γιατί εσύ αυτή την ημέρα λαμβάνεις κάποια πράγματα πολύ προσωπικά και δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου! Σημαντικό είναι όμως ότι η αποφασιστικότητά σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν αυτό τον καιρό και να βελτιώσεις αισθητά την ποιότητα της ζωής σου! Προσπάθησε να μην είσαι τόσο αμετακίνητος στις απόψεις σου, καθώς κουβεντιάζεις με τα πρόσωπα της οικογένειας ή με το άτομο που συμβιώνεις! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Ιχθύες – Αποτελεσματικές επικοινωνίες

Φίλε μου Ιχθύ Πρωτομηνιά σήμερα και επικοινωνείς δυναμικά και άκρως αποτελεσματικά αυτή την ημέρα. Το μυαλό είναι σε εγρήγορση και είσαι έτοιμος για σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις! Σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις τις ιδέες σου ή και να σχεδιάσεις κάποιες μετακινήσεις που θέλεις να κάνεις. Πρόσεχε, όμως, την ένταση στις συζητήσεις , μην βιάζεσαι να μιλήσεις, χωρίς πρώτα να έχεις ακούσει και αποσαφηνίσει τι θέλουν να σου πουν! Τα βιαστικά λόγια και οι βιαστικές αποφάσεις μπορεί να γίνουν η αιτία έντασης αυτή την ημέρα! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό