22.5 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

4 Ζώδια Βιώνουν Ίντριγκα και Παρασκήνιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέρα ιντριγκαδόρικη, παρασκηνιακή, με δηλητηριώδη λόγια, επίμονες αρνητικές σκέψεις και προσπάθεια επηρεασμού και επιβολής στις επικοινωνίες μας. Για σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η όψη αυτή ενισχύει το παρασκήνιο στις επικοινωνίες, τις τάσεις χειραγώγησης και επιβολής, οι επαφές μας λοιπόν έχουν χαρακτήρα απόλυτο και κτητικό. Δυνατά «όπλα» της ημέρας η επιμονή, το πείσμα, η μεθοδικότητα και η καλή μνήμη, στοιχεία που μπορούν να μας βοηθήσουν να δώσουμε απαντήσεις σε σκληρούς γρίφους που μας προβληματίζουν. Σε κάθε περίπτωση όμως, σήμερα θα χρειαστεί να είναι πιο προσεχτικοί στις επικοινωνίες τους οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου που επηρεάζονται άμεσα από αυτή την όψη

Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Κριός – Κόντρες και διαξιφισμοί

Η Κυριακή σε βρίσκει με την διάθεση της τόλμης, της αλλαγής και την επιθυμία για δικτύωση αγαπητέ μου Κριέ. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στα θέτει κάπως δύσκολα αυτή την ημέρα, αφού νιώθεις ότι οι άνθρωποι που έρχεσαι σε επικοινωνία αυτή την ημέρα προσπαθούν να σε επιβληθούν, να σε κατευθύνουν, ή ακόμα και να σε χειριστούν και αυτό σε θυμώνει αρκετά ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος 18-20/4 όπου πρέπει να μείνεις ανεπηρέαστος από το ιντριγκαδόρικο και παρασκηνιακό κλίμα της ημέρας. Ο Ερμής καθώς περνά στο Σκορπιό στρέφει την σκέψη σου σε θέματα παρελθοντικά που αφορούν τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου!

Ταύρος – Επίμονες αρνητικές σκέψεις

Μεγάλους στόχους για το αύριο, σκέψεις για τα επαγγελματικά βήματα και αρκετό άγχος έχει στο διάβα της αυτή η Κυριακή που δεν μπορώ να την πω ξεκάθαρα ως μέρα χαλάρωσης για το ζώδιο σου! Ο Ερμής πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε ανησυχούν επίμονες αρνητικές σκέψεις για την εργασία σου. Νιώθεις ότι το κλίμα γύρω σου δεν είναι ξεκάθαρο και αυτό σε φορτίζει αρκετά! Καθώς ο Ερμής θα περάσει στο Σκορπιό στην πορεία της ημέρας, ενισχύει από σήμερα και για τις επόμενες μέρες τις επικοινωνίες με το περιβάλλον σου και με τον σταθερό σου σύντροφο!

Δίδυμοι – Αισιόδοξη και εμπειρική μέρα

Η διάθεση συνεχίζει να είναι καλή και αυτή την Κυριακή αγαπητέ μου Δίδυμε, σου δίνεται η δυνατότητα να δραπετεύσεις από κάθε τι που σε περιόριζε ή σε έκανε να μην νιώθεις ο εαυτός σου και θα μπορούσα να περιγράψω την ημέρα σου αισιόδοξη και εμπειρική! Το τετράγωνο Ερμή/Πλούτωνα μπορεί ωστόσο να φέρει κάποιες συζητήσεις στα αισθηματικά που θα ενισχύσουν την ζήλεια, το πείσμα και την επιμονή σου, φρόντισε αυτή την τάση να την περιορίσεις. Καθώς ο Ερμής περνά στο Σκορπιό σήμερα, σταδιακά μπαίνεις σε ένα διάστημα να αναπροσαρμόσεις το πρόγραμμα της καθημερινότητας ή και τις συνήθειες σου!

Καρκίνος – Μην αφήνεις το φόβο να σε δηλητηριάζει

Κυριακή με τετράγωνο Ερμή/Πλούτωνα και θίγεσαι από λόγια που ακούς από αγαπημένα πρόσωπα φίλε μου Καρκίνε. Υπάρχουν ειδήσεις που σε θλίβουν, ενώ οι εξελίξεις της ημέρας, ενισχύουν τον φόβο και την ανησυχία ότι οι διαθέσεις ενός δικού σου προσώπου (πχ του συντρόφου) είναι ύποπτες. Προσπάθησε να διατηρήσεις αποστάσεις ασφαλείας, μην αφήνεις τον φόβο να ενισχύεται και να σε δηλητηριάζει. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σοβαρές συζητήσεις ή για επιμονή να πάρεις απαντήσεις για θέματα που σε ενδιαφέρουν πολύ! Καθώς ο Ερμής περνά στο Σκορπιό στρέφει την σκέψη σου σε δημιουργικά σχέδια… Προτίμησε λοιπόν αυτή την ημέρα να εκφραστείς μέσω της τέχνης ή του αγαπημένου σου χόμπι!

Λέων – Πες όχι στην υπερανάλυση

Τα σκέφτεσαι από εδώ, τα σκέφτεσαι από εκεί, μετράς τα θετικά, τα αρνητικά και υπεραναλύεις τόσο τις καταστάσεις που στο τέλος αγχώνεσαι αγαπητέ μου Λέοντα. Προσπάθησε αυτή την ημέρα να μην πιάνεσαι από λέξεις, απορρόφησε την σκέψη σου σε κάτι διαφορετικό από την δουλειά, από τις υποχρεώσεις, μην πιάνεσαι από τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν σήμερα να σε φορτίσουν σημαντικά! Θυμήσου επίσης, ότι δεν γίνεται πάντα να είσαι ο τέλειος σε όλα, αποδέξου τις αδυναμίες σου και διατήρησε σήμερα επαφή με ανθρώπους που ξέρεις ότι λειτουργούν ψυχοθεραπευτικά για σένα.

Παρθένος – Μετανιώνεις για τα αισθηματικά

Κυριακή με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο έως και το βράδυ και εσύ να ασχολείσαι με θέματα ρουτίνας, σαν να είσαι ένα καλά προγραμματισμένο ρολόι, αδιαφορώντας ίσως κάποιες στιγμές για τις ανάγκες σου! Είναι μία ημέρα που άλλα θα θελες να κάνεις, με άλλους ανθρώπους θα θελες να είσαι αλλά τα πρέπει της λογικής δεν σε αφήνουν και αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό! Στο μυαλό σου είναι «καρφιτσωμένη» μία ερωτική ιστορία και κάποια λόγια που αντάλλαξες και είτε το μετανιώνεις, είτε οι σκέψεις σου σου προκαλούν ζήλεια! Το βράδυ καθώς η Σελήνη περνά στους Ιχθύες, έχει περισσότερο την ανάγκη να ενισχύσεις τον τομέα των σχέσεων ή και να βάλεις νερό στο κρασί σου!

Ζυγός – Πείσμα και επιμονή

Είσαι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ημέρας αγαπητέ μου Ζυγέ. Ο Ερμής, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, επομένως το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας σου είναι η προσκόλληση σε αρνητικές σκέψεις, τα δηλητηριώδη λόγια, η απέραντη επιμονή ότι έχεις δίκιο, αλλά και η ανασκαφή αναμνήσεων που πραγματικά δεν σου κάνουν καλό! Η επικοινωνία λοιπόν σήμερα δεν βρίσκεται στα «φόρτε» της και επειδή οι σκέψεις δημιουργούν συμπεριφορές, προσπάθησε σήμερα οι αρνητικές σου σκέψεις να μην σε οδηγήσουν σε πράξεις και επιλογές που θα μετανιώσεις στην συνέχεια.

Σκορπιός – Λύνεις δύσκολους γρίφους

Σημαντική αυτή η Κυριακή για σένα αγαπητέ μου Σκορπιέ, γιατί ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας , εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και ξεκινά μία περίοδος εξωστρέφειας και εύνοιας για μετακινήσεις και επαφές. Μέχρι το βράδυ όμως, ο Ερμής είναι ακόμα στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, η θετική πλευρά αυτής της όψης είναι ότι η μνήμη, η επιμονή και το πείσμα μπορούν να σε βοηθήσουν να λύσεις δύσκολους γρίφους. Η αρνητική πλευρά της όψης όμως, είναι ότι μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα σκληρός και απόλυτος στα λόγια και στις εκφράσεις σου!

Τοξότης – Προφύλαξε τα μυστικά σου

Μέρα επικοινωνιακή αυτή η Κυριακή, με πολλές ειδήσεις, επαφές, μετακινήσεις αλλά και με ευτράπελα παρεξηγήσεων στο κοινωνικό περιβάλλον φίλε μου Τοξότη. Όλοι όσοι σε προσεγγίζουν δεν σημαίνει ότι έχουν αγνές προθέσεις απέναντί σου. Αυτή την ημέρα θα διαπιστώσεις, ότι τα μυστικά σου ή τις κινήσεις σου δεν μπορείς εύκολα να τα φανερώνεις σε κάθε άνθρωπο που προσπαθεί με έμμεσο τρόπο να εκμαιεύσει πληροφορίες για σένα! Η ανησυχία για τα οικονομικά συμφέροντα αλλά και το αίσθημα ότι κάποιος σε εκμεταλλεύτηκε είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά είναι μέσα στις γενικές τάσεις της ημέρας.

Αιγόκερως – Γίνεσαι σκληρός και επίμονος

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, μαζί με τον Ζυγό, είσαι και εσύ ένας από τους πρωταγωνιστές της ημέρας, αφού αυτή την Κυριακή κορυφώνεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου! Οι εξελίξεις που έχουν διαμορφωθεί στα επαγγελματικά ή στο γάμο σου, σε κάνουν σκληρό, απόλυτο, επίμονο… Λες τις τελευταίες κουβέντες σου και δεν βάζεις νερό στο κρασί σου! Λειτουργείς με στρατηγική ίσως και κάπως πιο ύπουλα προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου! Το πέρασμα του Ερμή στο Σκορπιό το βράδυ , σταδιακά θα βοηθήσει σημαντικά την τόνωση των κοινωνικών σου επαφών!

Υδροχόος – Έχεις τα πρωτεία

Κυριακή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου και με εσένα να έχεις τα πρωτεία και να κερδίζεις τις εντυπώσεις παντού! Σήμερα όμως είναι και μία ημέρα που γίνεται «ντόρος» γύρω από το όνομά σου, λέγοντα πολλά πίσω από την πλάτη σου, διακρίνεις ότι κάποιοι σε διαβάλουν ή προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σε θίξουν! Μείνε ανεπηρέαστος λοιπόν τη γνώμη των άλλων και μην επεκτείνεις μέσα σου, κάθε τι αρνητικά που λαμβάνεις από το περιβάλλον σου αυτή την ημέρα. Η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό το βράδυ, σε βάζει σε περίοδο σημαντικών επαφών και συζητήσεων για τον τομέα της καριέρας.

Ιχθύς – Μην μπαίνεις στο ρόλο του θύματος

Η Κυριακή σε βρίσκει με εσωστρέφεια, κλείσιμο στον εαυτό σου και με μετανιωμένο για επιλογές, λόγια, αποφάσεις που πήρες σε παρελθόντα χρόνο! Επηρεάζεσαι πολύ από την γνώμη τρίτων, που προσπαθούν αυτή την ημέρα να σε κατευθύνουν, να σου πουν την γνώμη τους ή να σε επηρεάσουν! Προσπάθησε να μην παίρνεις το ρόλο του θύματος και να μην είσαι τόσο ευάλωτος από τις διαθέσεις των άλλων! Από το βράδυ ο Ερμής περνά στο Σκορπιό και πολλά ξεκαθαρίζουν μέσα σου, στο μυαλό σου ενώ οι επικοινωνίες σου μπαίνουν σε ένα πιο ελπιδοφόρο στάδιο!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό