35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

31χρονη κατήγγειλε ιδιοκτήτη μπαρ ότι την κάλεσε για ποτό και τη βίασε

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια 31χρονη γυναίκα κατήγγειλε ιδιοκτήτη μπαρ ότι την προσκάλεσε για ποτό στο μαγαζί του στη Γλυφάδα και στη συνέχεια τη βίασε.

Ειδικότερα, σύμφωνα αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Τετάρτης 29-05-2024, η 31χρονη μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και ανέφερε ότι, περί την 00:10 ώρα της 29-05-2024, ο άνδρας που κατήγγειλε η ίδια, αφού προσφέρθηκε να την βοηθήσει να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το μπαρ – εστιατόριο στη Γλυφάδα, στη συνέχεια την προσκάλεσε για ένα ποτό εντός του καταστήματος.

Η 31χρονη δέχτηκε και οι δυο τους κάθισαν με την παρέα του ιδιοκτήτη του μπαρ στον εξωτερικό χώρο του καταστήματός του, όπου η ίδια κατανάλωσε δύο – τρία ποτά. Περί ώρα 03:00 της ίδια ημέρας κι ενώ είχαν μείνει μόνοι τους στο κατάστημα, η γυναίκα αισθάνθηκε ζάλη και δυσφορία και μετέβησαν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, όπου – όπως καταγγέλλεται – έλαβε χώρα ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη χωρίς τη συναίνεσή της. Στη συνέχεια, αισθανόμενη ζάλη αποχώρησε και μετέβη στην οικία της.

Το απόγευμα, ο άνδρας που κατήγγειλε 31χρονη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός του καταστήματος. Για την 31χρονη δόθηκε εντολή για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση. Επιπλέον κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού της, τα οποία θα αποσταλούν προς εργαστηριακές εξετάσεις. Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε βιντεοληπτικό υλικό από το εσωτερικό του καταστήματος.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας ενώ ο συλληφθείς πρωινές ώρες της 30-05-2024 οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό