24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

30 μεθυσμένοι επιβάτες απειλούσαν να… ουρήσουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάλος προκλήθηκε σε πτήση της EasyJet από το Μπρίστολ της Βρετανίας με προορισμό τη Μάλαγα της Ισπανίας όταν μια ομάδα 30 μεθυσμένων επιβατών δημιούργησαν μεγάλη αναστάτωση με αποτέλεσμα η απογείωση να ματαιωθεί.

Συγκεκριμένα, οι 30 επιβάτες απειλούσαν τις αεροσυνοδούς ότι θα ουρούσαν στο πάτωμα, λίγο πριν απογειωθεί το αεροσκάφος, με τον πιλότο να κάνει αναγκαστική αναστροφή και να οδηγεί το αεροπλάνο στον τερματικό σταθμό. Οι 30 νεαροί δεν συμμορφώνονταν με τις οδηγίες των αεροσυνοδών με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και να τους συλλάβει. Σημειώνεται ότι απαγορεύεται η χρήση της τουαλέτας κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης ούτε οι επιβάτες να παραμένουν εντός της ατράκτου χωρίς να φορούν τις ζώνες ασφαλείας.

Αυτόπτες μάρτυρες αποκάλυψαν ότι η προκλητική και ενοχλητική συμπεριφορά της ομάδας των ανυπάκουων επιβατών είχε ξεκινήσει πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία της επιβίβασης.

Σύμφωνα με έναν από τους νηφάλιους επιβάτες, ο οποίος επέστρεφε στην πατρίδα του στη νότια Ισπανία, η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν το αεροπλάνο ξεκίνησε τροχοδρόμηση για απογείωση.

«Ξαφνικά ένας από τους άντρες στο μπροστινό μέρος σηκώθηκε όρθιος», είπε «και άρχισε να φωνάζει, «Αν δεν με αφήσεις να πάω στην τουαλέτα, θα τα κάνω σε όλο το πάτωμα!»».

Οι υπόλοιποι επιβάτες αναγκάστηκαν να αναμείνουν μια ώρα καθυστέρηση προκειμένου να λάβει η πτήση εκ νέου άδεια για απογείωση. 

Σε ανακοίνωσή της, η αεροπορική εταιρεία EasyJet ξεκαθάρισε στους επιβάτες ότι «Δεν ανεχόμαστε καταχρηστική ή απειλητική συμπεριφορά στο αεροσκάφος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό