16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

3 λόγοι που λατρεύουμε το «μηδέν» και γιατί η διατροφή μας «διευκολύνει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αγαπάμε το μηδέν και ας μην το… συνειδητοποιούμε. Μπορεί να μας προκαλεί απορία, εκ πρώτης, το ότι το μηδέν μπορεί να παίζει ρόλο και να καθορίζει από τα πιο απλά έως τα πιο σημαντικά σημεία της ζωής μας, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα: Το μηδέν είναι καθοριστικός παράγοντας σε μια σειρά από εκφάνσεις της ζωής και της σκέψης μας και πράγματι, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το… λατρεύουμε: Το μηδέν στην άμυνα – τόσο στο… ποδόσφαιρο όσο και στα ρίσκο που παίρνουμε στη ζωή μας, η μηδέν ζάχαρη στη διατροφή, η νέα αρχή από το μηδέν είναι τρεις από αυτούς τους λόγους και θα τους αναλύσουμε περισσότερο ευθύς αμέσως!

Το μηδέν στην άμυνα

Εντός ή εκτός εισαγωγικών, αν πράγματι μιλάμε για το… ποδόσφαιρο, η άμυνα είναι ένας τομέας που το μηδέν κερδίζει πάντα. Είναι ο σκοπός μας και θέλουμε να τον πετυχαίνουμε, χωρίς απώλειες. Πού χρειάζεται να παίζουμε «άμυνα»; Άμυνα παίζουμε στα οικογενειακά τραπέζια, άμυνα παίζουμε στο γραφείο με τον ενοχλητικό συνάδελφο για να αποφύγουμε την αγένεια, άμυνα παίζουμε και με τα γλυκά που μας βομβαρδίζουν από παντού, προσπαθώντας να κρατήσουμε τις θερμίδες σε «φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα», κατά την αγαπημένη έκφραση των μετεωρολόγων! Σε πολλούς τομείς της ζωής και της καθημερινότητάς μας και είναι καλό να θυμόμαστε πάντα πως μπορεί η «επίθεση» να είναι πιο φαντασμαγορική από την άμυνα, όμως ποτέ και σε καμία περίπτωση στην επίθεση δεν κερδίζει το μηδέν… Και για να μιλήσουμε με…ποδοσφαιρικούς όρους, τέτοιους που κι εμείς τα κορίτσια κατέχουμε, όταν η Ελλάδα κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2004, τότε που όλοι βγήκαμε να πανηγυρίσουμε στους δρόμους, το μηδέν στην άμυνα ήταν που έπαιξε τον πιο βασικό ρόλο!

Μηδέν ζάχαρη στη διατροφή

Τα ευκόλως εννοούμενα καλό είναι να παραλείπονται κι έτσι πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να αιτιολογήσουμε για ποιους λόγους η μηδέν ζάχαρη είναι ζητούμενο στη διατροφή για την υγεία μας και τη σιλουέτα μας. Το μεγάλο ζητούμενο εδώ είναι πώς θα συνδυάσουμε τη μηδέν ζάχαρη με την τέλεια γεύση, ώστε να μην χάνουμε τίποτα σε απόλαυση. Εδώ λοιπόν, έρχεται η νέα Βίκος Cola Zero να απαντήσει στα… αιτήματά μας με τον καλύτερο τρόπο: Με υπέροχη, γεμάτη γεύση και μηδέν ζάχαρη! Τα πλεονεκτήματά της όμως, δεν τελειώνουν εδώ: Η Βίκος Cola Μηδέν Ζάχαρη παρασκευάζεται από φυσικό, μεταλλικό νερό και είναι η πρώτη ελληνική cola στον τομέα της – ένα χαρακτηριστικό που μας κάνει να την προτιμάμε ακόμα πιο πολύ! Γίνεται λοιπόν η πιο απολαυστική στιγμή της ημέρας μας και με κάθε γουλιά, ενώ ένα πηγαίο χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλη μας, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε, πώς είναι δυνατόν το «μηδέν» να μας γεμίζει τόσο;

Νέα αρχή από το μηδέν

Μερικές φορές μπορεί να μας φαίνεται «βουνό», όμως τις περισσότερες φορές, μια νέα αρχή από το μηδέν είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε. Μία επανεκκίνηση στη ζωή μας, που μετατρέπει το μηδέν σε εφαλτήριο και βάση για ένα νέο ξεκίνημα, σε μία αφετηρία με άγνωστο προορισμό, χωρίς όριο ή ταβάνι. Όταν ολοκληρώνεται ένα μεγαλεπήβολο project που «ρούφηξε» την ενέργειά μας, όταν «κλείνει» ένα κεφάλαιο της ζωής μας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, όταν έχουμε ανάγκη μια αλλαγή, είναι οι περιπτώσεις εκείνες που χρειαζόμαστε το μηδέν για να σβήσουν τα πάντα και να αρχίσουμε και πάλι, νέα όνειρα, νέες φιλοδοξίες, νέους στόχους στη ζωή μας. Σε όλους τους τομείς, τα επαγγελματικά, τα ερωτικά, την καθημερινότητα, τις σπουδές ή την άθληση, τα καινούρια ξεκινήματα μας δίνουν την έμπνευση που χρειαζόμαστε. Το μηδέν γίνεται η κινητήριος δύναμη για να ταξιδέψουμε κάθε φορά σε νέους ορίζοντες, με νέα προοπτική και ολοκαίνουρια, αισιόδοξη διάθεση!

Μηδέν στην άμυνα, στη ζάχαρη και στην αρχή, είναι οι τρεις λόγοι για να λατρέψουμε πραγματικά το μηδέν. Με τη Βίκος Cola Zero στο χέρι, προχωράμε μπροστά και κάνουμε μια νέα προσπάθεια με το μηδέν έμπνευση και οδηγό!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό