22.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

28 Σεπτεμβρίου 2024: Τα Ναι και τα Όχι της Ημέρας – Εκμεταλλεύσου τις Αστρολογικές Ενέργειες

Ειδήσεις Ελλάδα

28 Σεπτεμβρίου 2024: Τα Ναι και τα Όχι της Ημέρας – Εκμεταλλεύσου τις Αστρολογικές Ενέργειες

 

√ Αστρολογική συμβουλευτική από την κορυφαία ομάδα Αστρολόγων
√  Προσιτές αστρολογικές υπηρεσίες online
√  Εύκολα, άμεσα & οικονομικά μέσω του Oroskopos.tv eShop

Τα “Ναι” της 28ης Σεπτεμβρίου:

Ναι στην προσωπική έκφραση: Η Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και τις ιδέες σου.
Ναι στην επικοινωνία: Οι όψεις με τον Δία και τον Ερμή ευνοούν τη διάδοση ιδεών, τη συζήτηση και την ανταλλαγή πληροφοριών. Εκμεταλλεύσου αυτή την ενέργεια για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου.
Ναι στις ευκαιρίες για ανάπτυξη: Το εξάγωνο Σελήνης-Δία είναι ιδανικό για να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να επεκταθείς, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά.
Ναι στη θεραπεία και την αυτοβελτίωση: Η όψη με τον Χείρωνα ευνοεί την επίλυση παλιών τραυμάτων. Αξιοποίησε την ημέρα για συναισθηματική θεραπεία.

Τα “Όχι” της 28ης Σεπτεμβρίου:

Όχι στην υπερβολική ανάλυση: Οι εντάσεις από τον Κρόνο και τον Βόρειο Δεσμό μπορεί να φέρουν αμφιβολίες και αναστολές. Μην υπερβάλλεις με την αυτοκριτική και τις σκέψεις για το μέλλον.
Όχι σε αυταπάτες ή παρανοήσεις: Η όψη Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση και ψευδαισθήσεις. Πρόσεξε τις προσδοκίες σου και μην παρασυρθείς από φαντασίες.
Όχι σε παρορμητικές αποφάσεις: Αν και η ενέργεια του Κριού ενθαρρύνει τη δράση, προσπάθησε να αποφύγεις την απερίσκεπτη συμπεριφορά, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων.

The post 28 Σεπτεμβρίου 2024: Τα Ναι και τα Όχι της Ημέρας – Εκμεταλλεύσου τις Αστρολογικές Ενέργειες appeared first on Oroskopos.tv.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό