22.3 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

25 Σεπτεμβρίου: Ναι στη Δράση Όχι στην Παρορμητικότητα – Τι να Περιμένεις και Πώς να Αντιδράσεις – Αστρολογικός Οδηγός

Ειδήσεις Ελλάδα

25 Σεπτεμβρίου: Ναι στη Δράση Όχι στην Παρορμητικότητα – Τι να Περιμένεις και Πώς να Αντιδράσεις – Αστρολογικός Οδηγός

 

 

Αστρολογική συμβουλευτική – Προσιτές αστρολογικές υπηρεσίες online – εύκολα, άμεσα & οικονομικά μέσω του Oroskopos.tv eShop

 

ΝΑΙ

Ναι στη δράση: Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη ευνοεί την αποφασιστικότητα και την ανάληψη πρωτοβουλιών. Τώρα είναι η στιγμή να αναλάβεις δράση και να προχωρήσεις δυναμικά στα σχέδιά σου.
Ναι στην ενδυνάμωση των σχέσεων: Εκμεταλλεύσου την ενέργεια της ημέρας για να χτίσεις αρμονία στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σου, ιδιαίτερα μέσω της επικοινωνίας.
Ναι στην οργάνωση: Η όψη της Σελήνης με τον Κρόνο ενισχύει την υπευθυνότητα και τη σταθερότητα, δίνοντάς σου την ικανότητα να οργανώσεις τα σχέδια σου με μακροπρόθεσμη προοπτική.
Ναι στη συναισθηματική απελευθέρωση: Αξιοποίησε τις ενεργειακές όψεις για να απελευθερωθείς από παλιά τραύματα και συναισθηματικά βάρη.

ΟΧΙ

Όχι στην παρορμητική επικοινωνία: Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και σύγχυση. Απόφυγε σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις που απαιτούν ξεκάθαρη επικοινωνία.
Όχι στις ξαφνικές και ακραίες αλλαγές: Οι όψεις του Άρη και της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνουν απρόβλεπτες ενέργειες. Απόφυγε να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να αποσταθεροποιήσουν τη ζωή σου.
Όχι στην υπερβολική ευαισθησία: Η ένταση στις συναισθηματικές όψεις της Σελήνης μπορεί να φέρει ξεσπάσματα. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην αφήσεις τα συναισθήματα να σε κυριεύσουν.
Όχι στη σύγχυση και την αναποφασιστικότητα: Απόφυγε καταστάσεις που ενισχύουν τη σύγχυση ή την παραπλάνηση. Μην παρασύρεσαι από φαντασιώσεις ή ανασφάλειες.

 

Αυτά τα “ναι” και “όχι” θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις την ενέργεια της ημέρας με τον καλύτερο τρόπο.

The post 25 Σεπτεμβρίου: Ναι στη Δράση Όχι στην Παρορμητικότητα – Τι να Περιμένεις και Πώς να Αντιδράσεις – Αστρολογικός Οδηγός appeared first on Oroskopos.tv.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό