20.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

23 Σεπτεμβρίου: Τα Ναι και τα Όχι της Ημέρας – Αξιοποιήστε τις Αστρολογικές Ενέργειες

Ειδήσεις Ελλάδα

23 Σεπτεμβρίου: Τα Ναι και τα Όχι της Ημέρας – Αξιοποιήστε τις Αστρολογικές Ενέργειες

 

 

Αστρολογική συμβουλευτική – Προσιτές αστρολογικές υπηρεσίες online – εύκολα, άμεσα & οικονομικά μέσω του Oroskopos.tv eShop

 
 

Τα ΝΑΙ της 23ης Σεπτεμβρίου:

Ναι στην ενδοσκόπηση: Οι όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο ευνοούν την εσωτερική δουλειά, την επεξεργασία συναισθημάτων και την προσωπική μεταμόρφωση.
Ναι στην αυτογνωσία: Η ημέρα προσφέρει ευκαιρίες για να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας και να δουλέψετε πάνω στις εσωτερικές σας ανασφάλειες.
Ναι στη συναισθηματική αποφόρτιση: Είναι ιδανική μέρα για να απελευθερωθείτε από παλιές συναισθηματικές πληγές, ειδικά μέσα από βαθιά εσωτερική ανασκόπηση.
Ναι στην ειλικρινή επικοινωνία: Οι όψεις με τον Βόρειο Δεσμό ενθαρρύνουν τις θετικές συζητήσεις που προάγουν την κατανόηση και τη διαύγεια στις σχέσεις.
Ναι στην προσαρμογή: Αποδεχτείτε τις αλλαγές και τις νέες καταστάσεις, δείχνοντας ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Τα ΟΧΙ της 23ης Σεπτεμβρίου:

Όχι στις παρορμητικές αποφάσεις: Οι ενέργειες της ημέρας δεν ευνοούν βιαστικές κινήσεις, ειδικά όσον αφορά οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα.
Όχι στην εμμονή με το παρελθόν: Αποφύγετε να προσκολληθείτε σε παλιά τραύματα ή καταστάσεις που σας κρατούν πίσω.
Όχι στις συναισθηματικές συγκρούσεις: Οι δύσκολες όψεις μπορεί να εντείνουν την ένταση στις σχέσεις, οπότε προσπαθήστε να αποφύγετε άσκοπες διαμάχες.
Όχι στην υπερβολική αυστηρότητα: Μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας ή τους άλλους, ειδικά σε θέματα που απαιτούν συναισθηματική ευαισθησία.
Όχι στην αναβλητικότητα: Ενώ οι όψεις απαιτούν σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να χαθούν λόγω δισταγμού

The post 23 Σεπτεμβρίου: Τα Ναι και τα Όχι της Ημέρας – Αξιοποιήστε τις Αστρολογικές Ενέργειες appeared first on Oroskopos.tv.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό