20.2 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

22 Οκτωβρίου: Ο Πλούτωνας «Συγκρούεται» με τον Ήλιο και τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο! Τι Επιφυλάσσει για Σένα;

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 22 Οκτωβρίου 2024 είναι μια ισχυρή και έντονη όψη που φέρνει μεταμορφωτικές ενέργειες και βαθιές εσωτερικές προκλήσεις. Ο Ήλιος στον Ζυγό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δημιουργούν σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη για αρμονία και συνεργασία (Ήλιος στον Ζυγό) και την ανάγκη για έλεγχο και εξουσία (Πλούτωνας στον Αιγόκερω). Αυτή η όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κρυφές δυναμικές και έντονες εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις που αφορούν σχέσεις, προσωπικά ζητήματα, και επαγγελματικά θέματα.

Πώς θα μας επηρεάσει γενικά:

Σύγκρουση εξουσίας: Είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις γύρω από θέματα εξουσίας, ελέγχου ή επιβολής της θέλησης. Οι σχέσεις (επαγγελματικές ή προσωπικές) μπορεί να δοκιμαστούν, καθώς κρυφές εντάσεις βγαίνουν στην επιφάνεια.
Αντιμετώπιση σκιών: Αυτή η όψη μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τα “σκοτεινά” μας κομμάτια, τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις κρυφές επιθυμίες που μπορεί να έχουμε καταπιέσει.
Αναγέννηση μέσω κρίσης: Παρά τις δυσκολίες, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει την ευκαιρία για βαθιά μεταμόρφωση και αναγέννηση. Μέσα από την κρίση, μπορούμε να αφήσουμε πίσω ό,τι δεν μας εξυπηρετεί πλέον και να προχωρήσουμε μπροστά.

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο:
Κριός

Η ενέργεια του τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει ένταση στις σχέσεις σου, κυρίως τις επαγγελματικές. Μπορεί να αντιμετωπίσεις συγκρούσεις εξουσίας ή να νιώσεις πίεση από ανωτέρους. Είναι σημαντικό να αποφύγεις παρορμητικές αντιδράσεις και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Ταύρος

Αυτή η όψη φέρνει ένταση γύρω από θέματα εκπαίδευσης, πίστης ή ταξιδιών. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα ή να επαναστατήσεις ενάντια σε περιορισμούς που σε κρατούν πίσω. Είναι καλή στιγμή να αναθεωρήσεις μακροπρόθεσμους στόχους.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο αυτό μπορεί να φέρει ανατροπές ή ένταση γύρω από οικονομικά ζητήματα, κοινά οικονομικά ή συναισθηματικές εξαρτήσεις. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που αφορούν κοινά οικονομικά συμφέροντα ή συναισθηματικές εξαρτήσεις σε σχέσεις.

Καρκίνος

Η ένταση της όψης Ήλιου-Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με τον σύντροφο ή συνεργάτες γύρω από θέματα εξουσίας ή ελέγχου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις ισορροπίες και να επιδιώξεις έναν υγιή διάλογο για να αποφύγεις συναισθηματικές εκρήξεις.

Λέων

Αυτή η όψη επηρεάζει την καθημερινή σου ρουτίνα και την εργασία. Μπορεί να νιώσεις ένταση και πίεση στην εργασία ή θέματα υγείας που σε αναγκάζουν να επανεξετάσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το χρόνο σου και τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε να αποφύγεις υπερβολική πίεση.

Παρθένος

Το τετράγωνο αυτό μπορεί να φέρει ανατροπές ή ένταση στον τομέα της δημιουργικότητας, της αγάπης και των παιδιών. Ίσως αντιμετωπίσεις θέματα ελέγχου σε προσωπικές σχέσεις ή να νιώσεις την ανάγκη να επαναστατήσεις ενάντια σε περιορισμούς που σε κρατούν πίσω. Προσπάθησε να κρατήσεις την ισορροπία.

Ζυγός

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, αυτή η όψη επηρεάζει την προσωπική σου ζωή και την οικογένεια. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με τους δικούς σου ανθρώπους ή να νιώσεις έντονη πίεση από υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι ή την οικογενειακή ζωή. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς τις εντάσεις με υπομονή.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει ένταση στις επικοινωνίες σου και μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με κοντινά σου πρόσωπα ή γύρω από θέματα εκπαίδευσης και μετακινήσεων. Απόφυγε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και εστίασε στο να βρεις λύσεις μέσω διαλόγου.

Τοξότης

Η όψη αυτή επηρεάζει τα οικονομικά σου και μπορεί να φέρει πίεση γύρω από θέματα εισοδημάτων ή οικονομικών υποχρεώσεων. Μπορεί να αισθανθείς ότι οι πόροι σου περιορίζονται, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις αναπροσαρμογές και να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.

Αιγόκερως

Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, αυτή η όψη φέρνει έντονες εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ελέγξεις τις καταστάσεις ή να επιβάλεις τη θέλησή σου, αλλά αυτό μπορεί να φέρει ένταση στις σχέσεις σου. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις πού πρέπει να αφήσεις τον έλεγχο.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα επηρεάζει τον ψυχικό σου κόσμο και μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πίεση ή ανασφάλεια. Είναι μια καλή στιγμή για ενδοσκόπηση και να εξετάσεις τι πραγματικά σε εμποδίζει να προχωρήσεις. Απόφυγε την υπερβολική αυτοκριτική και δούλεψε προς τη μεταμόρφωση.

Ιχθύες

Η όψη αυτή φέρνει εντάσεις γύρω από κοινωνικές σχέσεις ή φιλικούς κύκλους. Μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις με φίλους ή συνεργάτες γύρω από θέματα εξουσίας και ελέγχου. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις πώς μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις με διπλωματία.

Συμβουλή:

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα είναι μια ευκαιρία για βαθιά εσωτερική ανασκόπηση και μεταμόρφωση, παρόλο που φέρνει στην επιφάνεια εντάσεις και δυσκολίες. Προσπάθησε να μην αντιστέκεσαι στην αλλαγή και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να εξελιχθεί μέσα από τις προκλήσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό