24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

2024 Formula 1 Grand Prix Ιταλίας: H McLaren στο 1-2 στις κατατακτήριες δοκιμές

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγο πιο πίσω ο George Russell έφερε την Mercedes στην τρίτη θέση, ενώ ο Oscar Piastri και ο Verstappen πρόκειται να δουν τους αγωνοδίκες μετά τις κατατακτήριες δοκιμές λόγω ενός περιστατικού στο Q1. Ο οδηγός της McLaren έκοψε την πορεία της Red Bull και ο Verstappen έπρεπε να πατήσει φρένο, χάνοντας ένα γρήγορο γύρο.

Φωτογραφία: Reuters η στιγμή που ο Russell “κόβει” τον Verstappen

Ο Norris ήταν ταχύτερος από τον Piastri στα πρώτα λεπτά του Q3, με τον Βρετανό να έχει διαφορά από τον συναθλητή του 0.035”. Τα δύο μονοθέσια της Mercedes (ο Russell και Hamilton) έμειναν στην τρίτη και τέταρτη θέση, με τις δύο Ferrari (Sainz και Leclerc) να ακολουθούν. Η Red Bull ήταν σε παρόμοια κατάσταση με τον Verstappen στην όγδοη θέση και πίσω από τον Sergio Perez. Ο Ολλανδός είχε μία ανώδυνη έξοδο στην Parabolica.

Στο δεύτερο και τελευταίο κομμάτι του Q3, οι Norris Piastri και Russell έμειναν στις τρεις πρώτες θέσεις αλλά ήταν οι Leclerc και Sainz που πέρασαν τις Mercedes (4ος και 5ος) με τον Hamilton 6ο και τους Verstappen και Perez 7ο & 8ο .Οι Alex Albon και Nico Hulkenberg – κατέληξαν στην ένατη και 10η θέση για τις Williams και Haas.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό