20.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

2024 Formula 1 Grand Prix Ιταλίας: Η σκοτεινή πλευρά των οδηγών της Ferrari

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με την παράδοση, η Scuderia αποκάλυψε μία νέα εντυπωσιακή και μοναδική εμφάνιση για τον εντός έδρας αγώνα της στη Formula 1 .

Στα μαύρα θα ντυθώ…

Φέτος, οι Charles Leclerc και Carlos Sainz θα μεταμορφωθούν σε «σκοτεινούς ιππότες» του Maranello, φορώντας μαύρες φόρμες με ζωηρές κίτρινες λεπτομέρειες. Πάνω τους έχουν ένα μοναδικό υφαντό σχέδιο που μιμείται τη δομή των ανθρακονημάτων.

“Pretty much all of our car nowadays is full of carbon fibre.”

Head over to our YouTube channel to unlock our full carbon firer story ahead of this weekend’s #ItalianGP ⚫️

— Scuderia Ferrari HP (@ScuderiaFerrari) August 27, 2024

Η έμπνευση πίσω από αυτή τη δραματική εμφάνιση, είναι ένας φόρος τιμής στους αφανείς ήρωες και τους ταλαντούχους καλλιτέχνες στο εργοστάσιο της Ferrari που δημιουργούν τα μονοθέσια από ανθρακόνημα, διασφαλίζοντας ότι κάθε εξάρτημα κατασκευάζεται στην τελειότητα.

Καθώς ο Leclerc και ο Sainz προετοιμάζονται για τη «μάχη», η νέα τους «πανοπλία» από ανθρακονήματα ίσως καθηλώσει ή και τρομάξει τους αντιπάλους τους (προσοχή στους μαυροφορεμένους ιππότες)!

Φυσικά και όλα τα παραπάνω είναι marketing για να πουλήσουν t-shirts και memorabilia, επίσης αν δεν τα καταφέρουν και είναι εκτός πεντάδας, θα είναι έτοιμοι να πενθήσουν. Βέβαια από τους Ιταλούς περιμένουμε να πουν (αν κάτι δεν πάει καλά) πως φταίνε οι στολές και το κακό «μάτι».Πριν κατηγορήσουμε την Scuderia, πως αντί να προβάλει βελτιώσεις για την SF24 στη Monza, προβάλει τις νέες φόρμες των οδηγών της να σου θυμίσουμε πως ένα μεγάλο εμπορικό κομμάτι της εταιρίας είναι τα αναμνηστικά.

Οι περισσότεροι οπαδοί της Ferrari δεν θα αγοράσουν ποτέ ένα μοντέλο της και θα παραμείνει για αυτούς ένα όνειρο ζωής. Αντίθετα, οι θαυμαστές της μάρκας θα αγοράσουν μπλουζάκια, καπέλα, γυαλιά ηλίου, μπρελόκ και οτιδήποτε προβάλλει τη σχέση τους με τη μάρκα. Τα παραπάνω αντιπροσωπεύουν 1,5 – 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις κάθε χρόνο. Αυτή είναι μια σημαντική συμβολή στα έσοδα 4 – 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Ferrari κάθε χρόνο.Για να πάρετε μία ιδέα τα νέα T-shirt (από γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών) κοστίζουν 100€, τα καπέλα 50€ τα παπούτσια 450€ και τα γυαλιά ηλίου 548€. Όλα είναι διαθέσιμα στο e-shop της εταιρίας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό