25.9 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

2024 Formula 1 Grand Prix Ισπανίας: Φωτιά ξέσπασε στο Motorhome της McLaren

Ειδήσεις Ελλάδα

Το motorhome της McLaren Formula 1 για το Ισπανικό Grand Prix χρειάστηκε να εκκενωθεί το πρωί του Σαββάτου (22/6) καθώς κλήθηκε η πυροσβεστική και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετά από πυρκαγιά στον χώρο της κουζίνας.

Το περιστατικό έγινε πριν από την τελευταία περίοδο των ελεύθερων δοκιμών για το Grand Prix στη Βαρκελώνη. Πλήθος προσωπικού ασφαλείας έσπευσε πίσω από τον χώρο των pit box για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση μιας πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στο McLaren Team Hub. Φαίνεται ότι η φωτιά ξέσπασε στον χώρο όπου στεγάζεται η κουζίνα, επομένως ενδέχεται τα αίτια να είναι από τις ηλεκτρικές συσκευές.

Φωτογραφία: Reuters φωτιά στο Motorhome της McLaren

Το προσωπικό του motorhome απομάκρυνε, τους καλεσμένους, τα μέσα ενημέρωσης και τους οδηγούς Lando Norris και Oscar Piastri, οι οποίοι ήταν εκεί. Πολλά πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο, για να σβήσουν τη φωτιά, η οποία ξέσπασε γρήγορα, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός ή ζημιά στον εξοπλισμό των οδηγών Norris και Piastri, που φυλασσόταν στο motorhome.Μια σύντομη δήλωση της McLaren ανέφερε ότι το προσωπικό της ομάδας της δεν είχε τραυματισμούς από το συμβάν.

«Σήμερα το πρωί είχαμε πυρκαγιά στο motorhome της ομάδας» αναφέρει η ανακοίνωση της McLaren. «Το κέντρο εκκενώθηκε από όλο το προσωπικό και τους επισκέπτες και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της πίστας έσπευσαν στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά και έσβησαν τη φωτιά. Ένα μέλος της ομάδας μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο (αργότερα επέστρεψε στην πίστα).Όλο το προσωπικό και οι καλεσμένοι της McLaren είναι καλά.

Φωτογραφία: Reuters φωτιά στο Motorhome της McLaren

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους κριτές και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για τη γρήγορη και επαγγελματική τους ανταπόκριση. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τη Formula 1, τη FIA και τους ανταγωνιστές μας που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν την ομάδα αυτό το Σαββατοκύριακο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό