27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

2024 Formula 1: Πως γιόρτασε ο Oscar Piastri την παρθενική του νίκη στη F1;

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Oscar Piastri κέρδισε το Grand Prix της Ουγγαρίας στην πίστα Hungaroring την περασμένη Κυριακή, με τον συναθλητή του Lando Norris να είναι δεύτερος. Οι δύο οδηγοί της Formula 1 γιόρτασαν στην πίστα και όλοι περίμεναν πως το πάρτι θα συνεχιζόταν και στην πόλη όμως το πρόγραμμα της ομάδας ήταν πολύ πιεσμένο.

Έφυγαν γρήγορα από την πίστα, όμως η πτήση της επιστροφής από τη Βουδαπέστη δεν κύλησε ομαλά, ανέφερε το Piastri. Παρόλα αυτά, οι οδηγοί βρήκαν τρόπο να πανηγυρίσουν.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ 2024 F1 Grand Prix Ουγγαρίας Oscar Piastri

«Δεν ήταν το πιο λαμπερό από τα after party. Είχαμε μια πτήση επιστροφής από τη Βουδαπέστη που καθυστέρησε σημαντικά και μετά πετάξαμε σε διαφορετικό αεροδρόμιο. Έφτασα στο σπίτι μου στις 5 το πρωί και η κοπέλα μου με περίμενε στο σπίτι μας. Πέρασα μαζί της τις λίγες ώρες, πήγα για ύπνο και αυτό ήταν περίπου», είπε ο Piastri σε γνωστό site για την F1.

Κατά τη διάρκεια της καθυστέρησης στο αεροδρόμιο, οι οδηγοί αναζήτησαν εστιατόριο, και κατέληξαν σε πολύ γνωστή αμερικανική αλυσίδα γρήγορου φαγητού. « Φάγαμε στα McDonald’s, ναι ακούγεται κοινότυπο και ίσως φτηνό αλλά για εμένα ήταν διασκεδαστικό. Βλέπεις τα burger δεν είναι μέσα στη διατροφή μου και μου λείπουν.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ 2024 F1 Grand Prix Ουγγαρίας Oscar Piastri

Μάλιστα πετούσαμε πίσω με μερικούς από τους οδηγούς των άλλων ομάδων. Ήταν εκεί ο Lando (Norris), ο Alex Albon και μερικοί άλλοι. Παράγγειλα πατάτες και ένα Big Mac, μου θύμισε πολύ τις γιορτές στο σπίτι. Είχαμε τρεις ή τέσσερις ώρες καθυστέρηση και δεν υπήρχε φαγητό τριγύρω, οπότε τα McDonald’s ήταν το πιο κοντινό και πιο βολικό πράγμα, οπότε αυτό επιλέξαμε», κατέληξε ο οδηγός της McLaren.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό