24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

2024 ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η Hyundai στην πρώτη θέση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Οtt Tanak (Hyundai) σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο. Ο συναθλητής του Thierry Neuville παραμένει επικεφαλής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, μπροστά από τον Dani Sordo (από την ίδια ομάδα και αυτός). Παρά το πρόβλημα του Hyundai i20 N Rally1 (λείπει το πίσω δεξί φτερό ύστερα από κλατάρισμα), κατάφερε να μη χάσει πολύ χρόνο. Ο Ισπανός βρίσκεται πλέον 45 δλ. μπροστά από τον Sebastien Ogier (Toyota).

Οι Λεπτομέρειες της διαδρομής και οι ΔηλώσειςΕιδική Διαδρομή: Ε.Δ. 10 – ΛουτράκιΜήκος: 12,90 χλμ.Καιρικές συνθήκες: Ηλιοφάνεια, 32°CΣυνθήκες οδοστρώματος: Σκληρό χώμα

Οι δηλώσεις #11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE«Δεν πήραμε ρίσκο. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τις γραμμές. Μου αρέσουν οι πιο τεχνικές ειδικές. Το χώμα είναι μπόσικο, σκάβεται με κάθε περασμα και μπορείς να επωφεληθείς από την πρόσφυση. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επόμενη ειδική».#17 Sébastien OGIER / Vincent LANDAIS«Όλες οι ειδικές σήμερα γλιστράνε. Ήμασταν καλύτεροι σε αυτή την ειδική απ΄ό,τι στις προηγούμενες».#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA«Αργή ειδική. Το καθάρισμα βοηθάει. Υπάρχουν ακόμη πέτρες, αλλά η πρόσφυση γίνεται καλύτερη».#33 Elfyn EVANS / Scott MARTIN«Γλιστράει πολύ, δεν είχα πρόσφυση. Είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις το αυτοκίνητο».#16 Adrien FOURMAUX / Alexandre CORIA«Δεν μπορούμε να επισκευάσουμε το αυτοκίνητο. Κάναμε πολύ καθάρισμα, η ειδική γλιστράει, αλλά είμαι ευχαριστημένος από την οδήγησή μου».#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON«Κάναμε ένα τετ-α-κε και έσβησε ο κινητήρας. Γλιστράει πάρα πολύ».#6 Daniel SORDO / Cándido CARRERA«Έχουμε τους καλύτερους μηχανικούς του κόσμου. Το επισκεύασαν με ό,τι είχαμε. Δεν πήραμε ρίσκο, γιατί ήδη κάναμε ένα λάθος. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι».#19 Jourdan SERDERIDIS / Frédéric MICLOTTE«Καθαρίσαμε πάλι το δρόμο, τουλάχιστον ήταν μικρή ειδική – αλλά όμορφη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό